יש למישהו רעיון למצלמה מאלי באיכות סבירה לבת סמינר
מגוון קישורים למצלמות מומלצות מאוד!
ק.ש.

עם מסך מתכוונן

קישור מאוד זול!

למישהו יש קישור מומלץ למכונה בסגנון הזה בעברית?
צילום מסך 2025-12-03 144732.png

אשמח לקישור לאוזניות שמתחברות לפלא' מיד שפותחים את הקופסה,
וגם שנוחות לשימוש ולא שוקלות הרבה. (מניסיון)

מניסיון כעת ברגע זה אני גם משתמש בהם, לא מפסיק להודות לה' על אוזניות אלו (לאחר סדרת אוזניות שניסיתי)
מה שכן זה יכול להתחבר רק למכשיר אחד בו זמנית, כלומר רק לפאלפון ולא במקביל לנגן או למחשב.
ברגע שפותחים את הקופסה זה מתחבר אוטומטית לפאלפון (כמובן לאחר התחברות ראשונית)
סוף סוף לאחר ניסיונות רבים מצאתי אוזניות טובות ספורט פתוחות (שלא נכנסים לאוזן ומציקים) המתחברות לפלאפון 4X4 הכשר שומעים אותי טוב ובלי ניתוקים איכות ממש מוצלח וטוב.
ק.ש. מניסיון אישי מוצלח (יותר טוב מאוזניות ספורט פתוחות מחברת באסוס שעולה יותר ויש בהם ניתוקים מידי כמה דקות)

נערך לאחרונה ב:
אם אתה מוכן להשקיע מעט קח את הדגם הזה שפשוט מושלם חברת אנקר מתחבר במהירות לפלאפון גם כשר וכמו שביקשת ג"כ בפתיחה מתחבר יש לי אותם ואני משתמש בהם כל הזמן כבר כמה חודשים. וגם השמיעה מצויינת ואף פעם לא אומרים לי לא שומעים אותך. בקיצור מושלמות לשיחות.
קופון הנחה: BFIL28 יוריד לך 5 דולר

הכי זול בארץ 265 לפי זאפ

ק.ש.

למישהו יש קישור מומלץ למכונה בסגנון הזה בעברית?
צפה בקובץ המצורף 2120744
לא מצאתי כזה בעברית עם מסך ומקלדת
אבל יש מדפסת תוויות שתומכת בעברית דרך אפליקציה (פתוח בנטפרי) ויש לי אותה וממש קלה לתפעול
קופון: ILAFF1 יוריד לך 3 דולר

ק.ש.

אתגר לכל הניקים שעוזרים...

יש לאישתי חלום של מוצר מענין אם יש את זה באלי...
תאורת חימום או מנורת אינפרא חימום משהו כזה שנתלה עם קליפס על עריסת התינוק
או שאפשר לשים ליד
הרעיון הוא שבלילות שלה חם לישון אם מזגן שכן יהיה איזה חימום לילד שלא יורגש בכל החדר אלא רק על העריסה

כמובן שיהיה משהו בטיחותי
יש???

או שאפשר לשים ליד
הרעיון הוא שבלילות שלה חם לישון אם מזגן שכן יהיה איזה חימום לילד שלא יורגש בכל החדר אלא רק על העריסה

כמובן שיהיה משהו בטיחותי
יש???
מה אתה אומר על זה?
מחמם חשמלי שמחברים אותו בשקע
ק.ש.

אם אתה מוכן להשקיע מעט קח את הדגם הזה שפשוט מושלם חברת אנקר מתחבר במהירות לפלאפון גם כשר וכמו שביקשת ג"כ בפתיחה מתחבר יש לי אותם ואני משתמש בהם כל הזמן כבר כמה חודשים. וגם השמיעה מצויינת ואף פעם לא אומרים לי לא שומעים אותך. בקיצור מושלמות לשיחות.
קופון הנחה: BFIL28 יוריד לך 5 דולר

הכי זול בארץ 265 לפי זאפ

ק.ש.
תודה רבה,
בדיוק היום מישהו הציע לי לקנות את זה,
הקופון לא עובד לי יש קופון אחר?

בסוף הזמנתי עם קופון BFIL28
שמוריד 17 שקל, כי הקופון שרשום למעלה זה ליותר מהעלות של האוזניות,
סה"כ 133 ממש מציאה.
תודה רבה!

אפשר בבקשה תיקים יפים סוג מותגים בא לי לולומן לעבודה ולסמינר וכו תודה מראש

או שאפשר לשים ליד

כמובן שיהיה משהו בטיחותי
יש???
הנה כמה רעיונות- לגבי בטיחותי צריך לדעתי לראות חוות דעת או לבקש מהמוכר אישורים

ק.ש.

אפשר בבקשה תיקים יפים סוג מותגים בא לי לולומן לעבודה ולסמינר וכו תודה מראש
יש את התיק המעולה הזה!
עם לוגו בוודאות, מחיר מצחיק!

ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה