- הוסף לסימניות
- #26,301
איפה באשכול יש שמלת כלה מנסיון לילדה בת 4?
ק.ש.אשמח לקבל קישור לדבר כזה
צפה בקובץ המצורף 2126517
מעיל או גקט?מחפשת מעיל שחור דק לילד בן 12
לא כ"כ משנהמעיל או גקט?
יש לי אותו מרוצה ממש!לא כ"כ משנה
רק שלא יהיה מדי חם
שיתאים ליום גשום כשלא קר
הוא לא יסכיםיש לי אותו מרוצה ממש!
אוהבת משהו כזה?
יש אותו גם בשחור
גקט עור לבנים-חתיך ביותר עומד מושלם https://s.click.aliexpress.com/e/_DeL79MJ
יש להצמד לטבלת המידות (די צר אם הילד שלך טיפה שמנמן קחי מידה יותר..)
![]()
ק.ש.
איזה סגנון את מחפשת? איזה סוג בד?הוא לא יסכים
משהו יותר שמרני
הקישור לא קייםיש לי אותו מרוצה ממש!
אוהבת משהו כזה?
יש אותו גם בשחור
גקט עור לבנים-חתיך ביותר עומד מושלם https://s.click.aliexpress.com/e/_DeL79MJ
יש להצמד לטבלת המידות (די צר אם הילד שלך טיפה שמנמן קחי מידה יותר..)
![]()
ק.ש.
אני קניתי אותולא כ"כ משנה
רק שלא יהיה מדי חם
שיתאים ליום גשום כשלא קר
סליחההקישור לא קיים
בבקשה כמה רעיונות זולים וטוביםמחפשת מעיל שחור דק לילד בן 12
לפורים או לחתונה?איפה באשכול יש שמלת כלה מנסיון לילדה בת 4?
לא אמור להיות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים