2 מוטות בוכנה לסגירת תא מטען, סיריון 2011, יש אולי?
מצאתי לך קישור לבוכנות שמתאימות בול לסיריון 2011
- רק וודא שהרכב שלך הוא אכן "הצורה העגולה" (M300) ולא הצורה המרובעת החדשה יותר, בדרך כלל 99% מהסיריון 2011 בארץ הן הדגם הזה.
- אל תיבהל שכתוב בקישור "Daihatsu Boon". זה השם של הסיריון ביפן, וזה מתאים בדיוק לדגם M300 (הצורה העגולה) שנמכר בארץ ב-2011.
- זה מגיע כזוג, ומומלץ מאוד להחליף את שני הצדדים יחד (גם אם רק אחד התקלקל) כדי שהדלת תהיה מאוזנת ולא תעקם את הצירים.
- ההתקנה קלה מאוד (קליפס עם מברג שטוח), חבל לשלם על זה במוסך.
ק.ש.
בהצלחה

@Quickמרקט. הברזים פה שהמלצת, זה מאנשים שקנו והיו מרוצים?
וגם איך את יודעת שהצינורות מתאימים לישראל? לא רשום G3/8 מה שמתאים לישראל
על כל הקישורים יש המון המלצות בכלל
והמון ממליצים ישראלים שזה חשוב!
מה שאומר שזה יעבוד בארץ אולי יצטרכו מתאמים (אין לי ניסיון עם זה אבל לא נראה לי סיפור יקר)
בקישור האחרון ממליץ ישראלי כתב שצריך מתאם בראשונים לא ראיתי...
בהצלחה!

אני מחפשת עגלה לבובה + בובה.
משהו איכותי וטוב שיחזיק מעמד.
ושיהיה זול משמעותי מהנמכר כאן בארץ.
יש לי המלצה מניסיון אישי רק לבובה עצמה.
בובה דמוי תינוק נראה ממש אמיתי עם עיניים פתוחות איכותית מאוד.
בקישור הבא:
פחות משבעים שקל עם הקופון ILGS01

זה בובה מאוד יפה אך יש להדגיש כמה דברים. 1. צריך להרכיב לבד (קל מאוד). 2. צריך להכניס חומר מילוי (פשוט שיש בכל חנות יצירה).
3. לא בא עם סט בגדים. אך עדיין שווה.

צפה בקובץ המצורף 2079387

ק.ש. מניסיון אישי - קנינו 2 בובות מחזיקות כבר הרבה זמן.

ואין עגלות איכותיות?
לא מצאתי
אדרבה אולי משהו ימצא
רק חשוב שזה יהיה עם מספר ממליצים מכובד
וכן מחיר שמצדיק הזמנה מאלי...
בהצלחה!

מצאתי לך קישור לבוכנות שמתאימות בול לסיריון 2011
- רק וודא שהרכב שלך הוא אכן "הצורה העגולה" (M300) ולא הצורה המרובעת החדשה יותר, בדרך כלל 99% מהסיריון 2011 בארץ הן הדגם הזה.
- אל תיבהל שכתוב בקישור "Daihatsu Boon". זה השם של הסיריון ביפן, וזה מתאים בדיוק לדגם M300 (הצורה העגולה) שנמכר בארץ ב-2011.
- זה מגיע כזוג, ומומלץ מאוד להחליף את שני הצדדים יחד (גם אם רק אחד התקלקל) כדי שהדלת תהיה מאוזנת ולא תעקם את הצירים.
- ההתקנה קלה מאוד (קליפס עם מברג שטוח), חבל לשלם על זה במוסך.
ק.ש.
בהצלחה
תודה רבה!!!!
מתאים לאוטו כמו בתמונה כן?
1765450054372.png

למשהוא יש המלצה למצעים טובים לילדות לחדר בנות מיטה קומפורט נראה לי רוחב 90 אורך 200
משהוא מנסיון שהבד הוא לא נילון אלא כמו הטובים שמוכרים בארץ
תודה רבה

בול!
מתאים ב100%
בע"ה
במידה ולא, תוכל לכתוב לי באישי את מקום מגוריך, וסמטה אפלה צדדית באזור? 😂😂😂😂

תודה רבה יוני. יישר כח.
לא חשבתי שהמוצר ניתן להזמנה מעלי...

אגב, אולי יש לך תרסיס אמין שמורחים פעם אחת על השמשות, לא מטשטש אותן, אבל מונע מגשם להצבטר עליו?

ואחרון חביב - אולי יש לך המלצות למדבקות הכהיה לשמשות אחוריות? רצוי בדגם זה?
תודה.

במידה ולא, תוכל לכתוב לי באישי את מקום מגוריך, וסמטה אפלה צדדית באזור? 😂😂😂😂

תודה רבה יוני. יישר כח.
לא חשבתי שהמוצר ניתן להזמנה מעלי...

אגב, אולי יש לך תרסיס אמין שמורחים פעם אחת על השמשות, לא מטשטש אותן, אבל מונע מגשם להצבטר עליו?

תודה.

לגבי התרסיס נגד גשם – המותג הכי אמין באלי אקספרס לדברים האלו הוא HGKJ (דגם S2).זה עושה ציפוי הידרופובי שהמים פשוט עפים ממנו בנסיעה.
בררתי אצל חבר שיש לו ניסיון פרקטי בזה:
"הנה ההוראות המדויקות (מניסיון, כדי שזה יעבוד פיקס ולא יעשה 'שמן' על החלון):
  1. הכנה: אתה חייב לנקות את השמשה בטירוף (סבון ואז אלכוהול) ולייבש אותה ב-100% לפני המריחה. זה קריטי.
  2. מריחה: אתה מתיז את החומר ומורח טוב עם ספוגית.
  3. הסוד הגדול: אתה לא מנגב ישר! אתה מחכה שזה יתייבש ויהפוך ל"אבקה" לבנה דקה (ממש כמו ווקס).
  4. פיניש: רק כשזה יבש ולבן, אתה לוקח מטלית יבשה ומנגב חזק עד שהשמשה נהיית שקופה לגמרי.
שים לב: אם לא תנגב את זה טוב בסוף עד שזה שקוף – זה יטשטש לך את הראייה בלילה מול פנסים.
אם עזרתי, אשמח שתפרגן ותזמין דרך הקישור שלי.
ק.ש.

תודה.
לגבי השחרת חלונות לסיריון 2011:
בדקתי לעומק, ולשנתון הזה אין קיטים "חתוכים מראש" (Pre-cut) באלי אקספרס (זה קיים רק לרכבים חדשים מאוד). הפתרון הכי מקצועי ומשתלם הוא להזמין גליל איכותי ולחתוך לפי מידת החלון.
מצאתי לך גליל Nano Ceramic (ננו-קרמי) אמיתי עם המון המלצות (מעל 1,000 מכירות וציון 4.6).בניגוד למדבקות הפשוטות ב-10 שקל שדוהות לסגול, הקרמי גם משחיר וגם חוסם חום בצורה משמעותית.
איזה דגם לבחור בקישור? (שים לב לקודים!) המספרים בקוד אומרים את אחוז הכהייה:
  • HIR05100: זה ה-5% (שחור משחור/לימוזינה). נותן פרטיות מלאה, אבל קשה לראות דרכו רוורס בלילה.
  • HIR20100: זה ה-20% (ההמלצה שלי). זה הכהייה הסטנדרטית, נעים לעין ועדיין רואים דרכו החוצה בלילה.
  • HIR35100: זה ה-35% (בהיר יחסית).
מצטט לך מחבר שלי הנ"ל:
טיפ קריטי להתקנה: חובה להשתמש ב"מי סבון" (מים עם טיפה סבון כלים) על החלון ועל המדבקה בזמן ההדבקה. זה מאפשר להזיז אותה ולמקם בול. אחרי זה מוציאים את המים עם כרטיס אשראי עטוף במטלית רכה.
עוד ציין לי החבר, שאת החלון האחורי מאוד קשה להדביק שזה יצא ישר בלי בועות וכו', בצדדים יותר קל - כך לפי דבריו.

שוב, אם עזרתי, אשמח שתפרגן ותזמין דרך הקישור שלי.

ק.ש.
בהצלחה רבה.

אשמח לקישורים לתיקים גדולים לעבודה מותגים עדיף או תיקים מקוריים ומגניבים

זה כותב ככהSorry, the page you requested can not be found
כאילו זה לא נמצא מה לעשות...?
אצלי זה נפתח תקין, אז אולי משהו בהגדרות הדפדפן חוסם את המעבר תנסה גלישה בסתר, תנסה לפתוח את הקישור בחלונית אנונימית (Ctrl+Shift+N), זה מנטרל בעיות מטמון.

אצלי זה נפתח תקין, אז אולי משהו בהגדרות הדפדפן חוסם את המעבר תנסה גלישה בסתר, תנסה לפתוח את הקישור בחלונית אנונימית (Ctrl+Shift+N), זה מנטרל בעיות מטמון.
תודה נפתח לי יש למישהו עוד קישורים יותר לתיקים מותגים או מגניבים

זה כותב ככהSorry, the page you requested can not be found
כאילו זה לא נמצא מה לעשות...?
בבקשה מגוון מותגים

תיק KIPLING
מגיע עם סמל
קישור מאוד מומלץ!!!
ק.ש.
צפה בקובץ המצורף 2122034

אני מחפשת עגלה לבובה + בובה.
משהו איכותי וטוב שיחזיק מעמד.
ושיהיה זול משמעותי מהנמכר כאן בארץ.
בובות מנסיון אישי!!!
בובות ניו בורן מומלצות מנסיון מצרפת לכם תמונות...
עכשיו הזמן לקנות למתנות לחנוכה!
תמונות של הבובות המומלצות!! יש לציין שכולם איכותיות ונראות כמו חדשות כבר מעל שנה!!
הזמנתי איזה 12 בובות אבל לא מכולם מצאתי עכשיו את התמונות...

צפה בקובץ המצורף 2096551
צפה בקובץ המצורף 2096553
צפה בקובץ המצורף 2096556
צפה בקובץ המצורף 2096557
צפה בקובץ המצורף 2096558

ק.ש. מנסיון
ועוד אחת הצטרפה למשפחה!!
והפעם מדובר בנסיכה ממש!! אפילו צמיד דאגו לה.. https://s.click.aliexpress.com/e/_c3J3xJlj
צפה בקובץ המצורף 2112190

ק.ש. מנסיון

לצורך הצגה אשמח לדברים הבאים
פאה קצרה חלקה בצבע חום לנער
גבס ליד כמו ששמים על יד שבורה
כובע מתאים לשים על הפאה
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה