מגוון בובות (שנראות אמתיות) מומלצות עם מאות רכישות..
ק.ש.

לגבי עגלה אין משהוא מומלץ...
ראיתי את עם המלצות אבל יקרה =לא שווה!
בבקשה בובות מומלצות 👆
יש בובת תינוק מומלצת?

למשהוא יש המלצה למצעים טובים לילדות לחדר בנות מיטה קומפורט נראה לי רוחב 90 אורך 200
משהוא מנסיון שהבד הוא לא נילון אלא כמו הטובים שמוכרים בארץ
תודה רבה
אני קניתי את זה ואני סופר מרוצה
פה בקישור יש רק סדין
זה הקישור ל2 ציפיות
וזה לציפה

הזמנתי דרך עמוד מטבעות יצא ממש זול
ק.ש
381001.jpg

למשהוא יש המלצה למצעים טובים לילדות לחדר בנות מיטה קומפורט נראה לי רוחב 90 אורך 200
משהוא מנסיון שהבד הוא לא נילון אלא כמו הטובים שמוכרים בארץ
תודה רבה
לא יודעת מה ההגדרה של ניילון, אני קונה לבן שלי כל הזמן ומרוצה 100% למרות שזה לא כותנה
שימי לב לגובה המזרן, יש 20, 25, 30 ס"מ

את אלה קניתי ללקוחה שלי
100% כותנה

ק.ש. מניסיון

אשמח לקישור לפתחן ליין
(עדיף בצורה בקבוק שנפתח ויש בפנים את הפתחן, )
יש את אלו ע"י וואקום
זה ממש פתיחה קלה ונוחה
קישורים מומלצים

לזה הכוונה בצורת בקבוק?
ק.ש.

אשמח לקישור לראוטר אלחוטי (שמתחבר לשקע והסים בפנים)
עם דגש על קליטה חזקה במיוחד,

תודה מראש.

אשמח לקישור לראוטר אלחוטי (שמתחבר לשקע והסים בפנים)
עם דגש על קליטה חזקה במיוחד,

תודה מראש.
סוג אחד לא צריך חיבור לשקע אלא ל USB

סוג אחד לא צריך חיבור לשקע אלא ל Typc-C

סוג אחד עם חיבור לשקע

ק.ש

סוג אחד לא צריך חיבור לשקע אלא ל USB

סוג אחד לא צריך חיבור לשקע אלא ל Typc-C

סוג אחד עם חיבור לשקע

ק.ש
תודה רבה!
מה שמתחבר לשקע לא צריך חיבור למחשב נכון?
ומה הכי מומלץ (מניסיון)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה