ניסיתי וזה לא עושה פס חד כמו שהייתי רגילה...
(אולי אצל הילדים שאין להם המון שיער מאחורה זה פחות יעיל? לא בטוחה...)
בכל אופן אשמח ללינק גם אם לא מנסיון...
תודה!
נעבור לפה....

זה מכונה מאוד מומלצת עם מצב 0
קטנה וקומפקטית
ק.ש.

פה יש 0.1mm

נערך לאחרונה ב:
אשתי עברה קורס תספורות.
יש לי מכונה, אבל אני צריך ציוד נוסף לתספורת.
בעבר העלו כאן קישורים.
מי שמסכימ/ה להנגיש לי אותם תע"ב.

אשתי עברה קורס תספורות.
בעבר העלו כאן קישורים.
היי איזה מוצרים אשמח לפירוט

זה מספריים פצצה (אין לי מספרה)
אבל הם עובדות מצוין!
ק.ש. מניסיון

היי איזה מוצרים אשמח לפירוט

זה מספריים פצצה (אין לי מספרה)
אבל הם עובדות מצוין!
ק.ש. מניסיון
בעיקר מה שאני צריך זה סינר, אבל זכור לי שפעם עלה ריכוז מוצרים לתספורות, ולא הצלחתי למצוא לבד.

אשתי עברה קורס תספורות.
בעבר העלו כאן קישורים.
סט מספרים מקצועי

סט מקצועי ביותר

פן עוצמתי

עוד סט מומלץ ביותר

ק.ש

בעיקר מה שאני צריך זה סינר, אבל זכור לי שפעם עלה ריכוז מוצרים לתספורות, ולא הצלחתי למצוא לבד.
בבקשה
זה סינר בצבעים גם לנשים😉

שחור קלאסי

מסרקים

מברשת

מברשת להסרת שיער

מייבש שיער מומלץ (הראשון רב מכר)

לעיצוב שיער

ק.ש.

אשתי עברה קורס תספורות.
בעבר העלו כאן קישורים.
@דוכסוסטוס סינרים
מספריים
סט תספורת
ק.ש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה