אני מחפש לגבר או כיסוי לנעלים חזק לגשם או מגפוני פלסטיק
אשמח לקישורים מומלצים
תודה רבה

מחפש בורג שמחבר את השטיח של רגלי הנהג לרכב
פריוס 2088
מתכוין לזה?
ק.ש.
שים לב: החלקים האלו הם מסוג "וו". הם מיועדים להיתפס בשטיח הרצפה המקורי של הרכב (למטה), והשטיחון הגומי מתלבש עליהם עם החור שלו. תוודא שברצפה אצלך יש מקום לתקוע את הוו הזה (בדרך כלל חתך קטן בשטיח המקורי).

מניסיון אישי לחלוטין! תמונות מהבית שלי :)

2מצעי ילדים.JPG

צילום מסך 2025-07-23 233017.png
המצעים מהממים
אני רואה שהכי קטן שם זה 90*200...
יש מצב למידות קטנות יותר?
יש לי מיטת נוער שהמיטה העליונה היא 75*180 (והבאות עוד יותר קטנות)....

קישור הראשון היה לי ואחרי שימוש אחד נקרע
קישור שני הנעלים שלי מידה 41 איזה מידה אתה ממליץ בקישור
יש לך טבלת מידות
תמדוד ידני את הרגל אל תלך לפי מידה...
1767267947076.png

המצעים מהממים
אני רואה שהכי קטן שם זה 90*200...
יש מצב למידות קטנות יותר?
יש לי מיטת נוער שהמיטה העליונה היא 75*180 (והבאות עוד יותר קטנות)....
בעבר ביקשו ממני למיטת שלישייה... לא מדוגם

מצעים יחיד 75 / 80 / 90 ס"מ
הצבעים בתמונה זרחניים מדי, במציאות מסתבר שהגוון בסדר
צפה בקובץ המצורף 1982399
ק.ש.

המסומן באפור זה סימן שחסר במלאי ?
אני לא מבין מה זה אורך 10.24 אני אורך 26 ס''מ
תודה
אז אתה מידה 42
תשנה לCM

כן, מה שמקווקו זה אזל המלאי
אם חסר לך מידה אחפש לך קישור זהה
1767268776057.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה