מה הקישור של זה? עברתי על הכל ואין.
התבלבל עם העציץ :)
ערכתי
https://s.click.aliexpress.com/e/_c3BC7aGJ
1768317467528.png
ק.ש

אני מחפשת פרס יפה לתלמידות עד 10 שח עדיף תק חמוד ליום לימודים קצר או שעון וכו.

מחפש נגן עם בלוטוס איכותי וזול
תודה
איכותי מאוד! זול קצת פחות :)

מחפשים נגן מתקדם ללא רדיו?
אני חיפשתי באלי אקספרס הרבה זמן נגן לבן שלי ללא רדיו
ואחרי שדיברתי עם כמה מוכרים הציע לי אחד מהם שיש לו נגן בשבילי מחברת RUIZU נגן מצוין
שיש לו גרסה בשבילו ללא רדיו ואכן המוצר הגיע אלי והוא ללא רדיו וכמובן יש עברית מלאה.
אם אתה רוצה לפרסם את זה אז הקישור פה תדגיש שיכתבו לו בהודעה לאחר הקנייה שרוצים גרסה ללא רדיו אפשר לבקש גם ללא וידאו

מגיע מהר בערך שבועיים

ק.ש. מניסיון

מחפש טרמפיסט לעגלת בוגה בי 5.
יש למישהו המלצה על טרמפיסט שתואם לעגלה הזו ?
תראו את אלו אוניברסלים

יש את אלו אוניברסלי- לינקים מומלצים

ק.ש.

אני מחפשת פרס יפה לתלמידות עד 10 שח עדיף תק חמוד ליום לימודים קצר או שעון וכו.
בבקשה מגוון ענק וזול!

הייתי בודק את האפשרות לסט מושלם
יוצא ממש זול ורובם רבי מכר!

ק.ש.

עוד סגנונות מדהימים לגיל הזה

ק.ש. חלק מניסיון

שעון מושלם, הזמינו דרכי כמויות וכולם מרוצות!
קניתי גם לבנות שלי ושווה ממש!!
צפה בקובץ המצורף 2155116
ק.ש.
שעון עבה מאד וגס. כשהשעון על היד א"א ללבוש חולצה/סוודר/מעיל - השרוול לא עובר את עובי השעון:(

אשמח לקבל קישור לסט של ציפית וסדין למיטת תינוק
תודה

אני מחפשת מפת שולחן לבנה לשבת לשולחן רגיל רוצה מאוד עשירה
אשמח להמלצות

היי, מחפש קישור לאזניות חוט עם איכות טובה, גם בדיבורית, במחיר זול. תודה

אני מחפשת מפת שולחן לבנה לשבת לשולחן רגיל רוצה מאוד עשירה
אשמח להמלצות
מפה יפהפיה ועשירה ממש

וואו!! מפה שבתית מהממת!!

מפת סאטן מבריקה

מפה חגיגית עם פרנזים

וואו! מפה עם מסגרת תחרה מהממת!

מפה קלאסית אלנגטית מאוד עם דוגמא עדינה

ק.ש.

היי, מחפש קישור לאזניות חוט עם איכות טובה, גם בדיבורית, במחיר זול. תודה
יש לך פה רבי מכר

היכן ניתן להשיג ארונית קטנה לשים מעל הבליטה של הניאגרה הסמוייה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה