לא הבנתי איזה יש לכם מניסיון?
אז איזה עדיף ואולי יש קופון הנחה?
יש לי את מה שהעלתי מניסיון....
רק כתבתי שזה דומה למה שהעלתם ולא בדיוק...

שימו לב שהשחור זול משמעותית מהורוד..

אין קופונים עכשיו...

ממה שאת העלית זה הכי זול שראיתי
ק.ש.

מחפשת סכיני גילוף פירות
העליתי כאן מגוון מטורף בבקשה
לפני פורים יש טו' בשבט! אל תדאגו לא שכחתי אתכם :giggle:
הכנתי מגוון לינקים למוצרים שווים לקבוצה שלי ואני משתף גם אתכם

תהנו :love:

כלי עזר לפיצוח אגוזים
החל מ 9 ש''ח

סכינים וכלי עזר לחיתוך פירות וירקות
החל מ 4 ש''ח בלבד!

מכונות ידניות וחשמליות לפיצוח גרעינים
החל מ 6 ש''ח בלבד

מכונות שוות לחיתוך ירקות בצורות שונות (רסק, חוטים, קוביות ועוד)
החל מ 54 ש''ח

מגוון ענק של צלחות הגשה מהממות לפיצוחים
עץ / נירוסטה החל מ 6 ש''ח בלבד!
זהירות ממכר!!!

ולסיום כלים מרהיבים לעיצובי פירות
החל מ 28 ש''ח בלבד!

ק.ש.

אפשר קישור למעיל נשים ונערות קליל אך מחמם ואיכותי?
תראי מה העליתי פה

מעיל/ז'קט חיקוי זארה! מאוד מוצלח!
הכי רב מכר אצלי בק.ש. השנה!
מגוון צבעים מידות, מחיר מעולה!

ק.ש.

אני מחפשת שמיכה עבה לתינוק בסגנון הזה, הזמנתי את זה לפי המלצה של מישהו וממש לא מוצלח, זה דק מאד!
מעונינת בשמיכה עבה מניסיון

אני מחפשת נעל בובה לילדה קטנה בצבע כחול כהה
בסגנון הזה
צבע קשה באלי באופן כללי, תראי מה מצאתי בבקשה

ק.ש.

אני מחפשת שמיכה עבה לתינוק בסגנון הזה, הזמנתי את זה לפי המלצה של מישהו וממש לא מוצלח, זה דק מאד!
מעונינת בשמיכה עבה מניסיון
איך זה

ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה