יצא לנו די יקר, האם תוכלו לתת עוד אופציות?
לא מצאתי זול יותר ליחידה
אם אתם צריכים כמות - כאן יש 10 יחידות, בפחות מדולר לאחד
ק.ש.

אני מחפשת סטיק או מודם למחשב שייש בו wifi וכן שייש בו ממשק לקבלת sms, ממה שאני מנסה לחפש בעצמי- אני לא מצליחה להבין אם הממשק הודעות קיים, אודה לקישורים מנסיון (או מהבנה...)
בבקשה
סטיק שמקבל SMS
1770117113563.png
1770117288210.png
1770117318362.png

ק.ש

בלת"ק יש למישהו קישור לרמקולים לבית (לא נטען)על חשמל חשוב האיכות שמע ושיהיה חיבור למחשב, ושיהיה בלוטוס, וכבל, תודה

הי
אני מחפשת שואב שוטף איכותי קטן לניקוי מסילות וספות
יש דבר כזה מנסיון?
ממה שידוע לי
לא לערבב
יש שואב שוטף ויש שואב לספות ולמסילות
לא מומלץ שזה במכשיר אחד..
אין לי ניסיון
אם אתם רוצים שאחפש קישורים מומלצים
תעדכנו..

בלת"ק יש למישהו קישור לרמקולים לבית (לא נטען)על חשמל חשוב האיכות שמע ושיהיה חיבור למחשב, ושיהיה בלוטוס, וכבל, תודה
רמקול לא יקר ולא גדול שאני מרוצה ממנו. לא יודעת אם זה "ה"רמקול לבית אבל בהחלט מוצלח יחסית למחיר... לשולחן עבודה/לימודים.
ק.ש. מנסיון

יש לי גם אוזניות (פנים אוזן) עם סאונד מעולה אם זה מעניין מישהו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה