מחפשת קישור לקנית כמות של דיסק און קי 64 במחיר זול
עדיפות אם אפשר גם לוגו אבל לא הכרחי

מחפשת קישור לקנית כמות של דיסק און קי 64 במחיר זול
עדיפות אם אפשר גם לוגו אבל לא הכרחי
תראו כאן מניסיון ללא לוגו

ותראו כאן את המעולה שלי עם הדפסה אישית! מהיר ומעולה!
דיסק און קי USB 3.0 איכותי עם התאמה אישית מליאה
הזמנתי מהמוכר הזה כמה פעמים לשלוח כתשורה לנאמנות שלי בעזר מציון ויצא ואווו
מוכר מאוד אמין שולח תמונה לפני שהוא מדפיס כדי לוודא שאת/ה מרוצה, פשוט אחלה!

זה הלינק למוצר

ובכל מצב שווה להיכנס לחנות שלו
חנות מטורפת מכל בחינה למי שמחפש דיסק און קי בכל מיני צורות וגוונים ועם הדפסה אישית

וזו דוגמא למה שהוא שלח לי לפני הדפסה עם מחיקה של שם הנאמנת החרוצה שקיבלה את זה ממני על ההשקעה :)

צפה בקובץ המצורף 2071683

ק.ש. מניסיון מעולה!

מחפשת קישור לפריט/פריטים בתור מתנה לבחורה בת 17 ב100שח (אפשר פחות:))
כמה תיקים יפים תראי מה מתאים לך
מגוון תיקים לגבר ולאשה מהמובילים באתר!!

ק.ש.

כמה מותגים בבקשה

ק.ש.

יש בסגנון הזה רבות באלי- לא יודע מה רמת האיכות

ויש כאן 2 תיקים יפים במכירה מוקדמת ממש בזול אם לך לקחת את הסיכון

ק.ש.

היי
אני עדיין מחפשת שקיות פשוטות לא ניילון ולא גופיה קצת יותר חזק ועבה
שמתאים לחנות
לא משנה עם כיתוב או בלי

נערך לאחרונה ב:
האם יש כזה דבר לרכוש תמונות איכותיות ויפות של רבנים באלי או שזה רק בשליחת תמונה למוכר?
אם יש כזה דבר אשמח לקישורים

מחפשת אוזניות בלוטוס מומלצות מנסיון שגם הצד השני ישמע אותי כאילו מדברים רגיל בטלפון ללא אוזניות
יש דבר כזה?

מחפשת אוזניות בלוטוס מומלצות מנסיון שגם הצד השני ישמע אותי כאילו מדברים רגיל בטלפון ללא אוזניות
יש דבר כזה?
חד משמעי אחרי ניסיונות רבים רק האזניות האלו
שומעים חד וברור מאוד.
ק.ש.

מניסיון אישי מומלץ): Sanag C16S מדובר באוזניות עם שמע ברור מאוד, וזה לא רק אני אומר – המלצתי עליהן כאן לא מזמן ומי שקנה חזר להודות לי על האיכות והנוחות (ראה כאן). היתרון הגדול שלהן הוא העיצוב הפתוח שלא 'חופר' באוזן וחיבור מצוין גם לטלפונים כשרים. ב58 שקל בלבד (נותן תמורה מטורפת וטובה למחיר).

היי
אני עדיין מחפשת שקיות פשוטות לא ניילון ולא גופיה קצת יותר חזק ועבה
שמתאים לחנות
לא משנה עם כיתוב או בלי
בשמחה, לא ראיתי שחיפשת (:
מגוון

ק.ש.

חד משמעי אחרי ניסיונות רבים רק האזניות האלו
שומעים חד וברור מאוד.
ק.ש.

מניסיון אישי מומלץ): Sanag C16S מדובר באוזניות עם שמע ברור מאוד, וזה לא רק אני אומר – המלצתי עליהן כאן לא מזמן ומי שקנה חזר להודות לי על האיכות והנוחות (ראה כאן). היתרון הגדול שלהן הוא העיצוב הפתוח שלא 'חופר' באוזן וחיבור מצוין גם לטלפונים כשרים. ב58 שקל בלבד (נותן תמורה מטורפת וטובה למחיר).
לא מחשיד שזה עולה כל כך זול?...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה