אני מחפשת מצלמה בלי משחקים שמצלמת יפה, לילדה בכיתה ד' אבל שהיא נראית לא צעצוע..

אוזנייה אחת לא שתיים
זה אוזניה אחת מתחבר מעולה לכשרים
ק.ש. מניסיון אישי ארוך.
אבל האיכות היא כמובן של אוזניה אחת ולא של שתיים,
שומעים מאוד ברור, אבל הצד השני לא שומע מאה אחוז רק 95%

לקראת עריכת בר לבר מצווה בערב פסח, נלך על כמה שיותר כוסות פירות ריצ' ג'לי וכד'
אשמח לקבל קישורים לכוסות/יות זולות עד 20 אג' לכוס (אם יש יותר זול, או טיפה יותר יקר)
וכן דברים לא יקרים לעריכת הבר וסמלים לבר מצווה.
יש לך פה ובהמשך האשכול
מגוון רחב שטוב גם לבר מצווה
שווה עיון..

אני מחפשת מצלמה בלי משחקים שמצלמת יפה, לילדה בכיתה ד' אבל שהיא נראית לא צעצוע..
בבקשה זו מניסיון מעולה ומענינת
ממליץ מניסיון לכמה חברים, איכותית למחיר ומענינת!

ק.ש. מניסיון

ויש גם את אלו מאוד מומלצות

ק.ש.

ניסיתי לחפש דיונים ולא מצאתי. האם יש מצב לרכוש רחפן בעליאקספרס? אני מתכוונת לרחפן מקצועי. האם זה הגיוני שמצאתי שם רחפן שעולה בארץ מעל 10,000 ושם זה מוצג כ'מקורי', ב1,500? זו הונאה ודאי?
קצת מוזר אבל אם תעלי לינק ננסה לעזור

ניסיתי לחפש דיונים ולא מצאתי. האם יש מצב לרכוש רחפן בעליאקספרס? אני מתכוונת לרחפן מקצועי. האם זה הגיוני שמצאתי שם רחפן שעולה בארץ מעל 10,000 ושם זה מוצג כ'מקורי', ב1,500? זו הונאה ודאי?
הונאה? ממש לא מחייב....
אבל ברור שאל תצפי שזה יהיה כמו שתקני ב10,000 מהארץ

לקראת עריכת בר לבר מצווה בערב פסח, נלך על כמה שיותר כוסות פירות ריצ' ג'לי וכד'
אשמח לקבל קישורים לכוסות/יות זולות עד 20 אג' לכוס (אם יש יותר זול, או טיפה יותר יקר)
וכן דברים לא יקרים לעריכת הבר וסמלים לבר מצווה.
קצת דברים יפים שעלו בחכתי לבר מצווה

מזל טוב!!!

ק.ש.

מחפשת את הלינק למכנס הזה מעלי אקספרס
מכנס/סרבל
1770726317486.png

מישהו קנה פטנטים לניקיון הבית? סוג של גאדג'טים זולים כמו מברשות וכו'
אני רוצה מניסיון כמובן...
ביצעתי חיפוש אבל הגעתי בעיקר לרובוטים לניקוי חלונות ;)
אז... תודה מראש :)

קצת דברים יפים שעלו בחכתי לבר מצווה

מזל טוב!!!

ק.ש.
:)
1770734908008.png

בכל מקרה כוסות שייק וכל מיני שקופות לא מצאתי.
(בואו נעזוב רגע את המחיר)

לגבי הרחפן- זה הקישור. מדובר בדגם שעולה בארץ באזור 12-14 אלף. זה הגיוני שזה מקורי? והאם מישהו יודע מה לגבי מכס? או אישורים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה