יש כזה דבר אוזניות בלוטוס עם חריטה?

אשמח לעזרת המומחים.
מחפשת עכבר למחשב- הזמנתי בעבר כמה סוגים מעלי וכולם עם מגעים דפוקים
אשמח לקישור- מנסיון כמובן עדיף של עכבר איכותי, טוב, נח ונקלט- העכברים שהיו לי המחשב כל שניה מפסיק לקלוט אותם וזה סיוט
ללא טווח מחירים, אבל כמובן שיהיה שווה את המחיר שאשלם עליו

אשמח לעזרת המומחים.
אשמח לקישור- מנסיון כמובן עדיף של עכבר איכותי, טוב, נח ונקלט- העכברים שהיו לי המחשב כל שניה מפסיק לקלוט אותם וזה סיוט
עכבר פצצה!
שווה את מחירו++
ק"ש מניסיון

אני רק שאלה
אם הזמנתי מוצרים ב250 ש"ח תוך כמה זמן אני יכולה להזמין שוב שלא אצטרך לשלם מכס?

אשמח לעזרת המומחים.
עכבר עם המלצות רבות ואיכותי ביותר
1771360249725.png
1771360353482.png

העכבר המומלץ ביותר אבל יותר פשוט
1771360329005.png

ק.ש

אני רק שאלה
אם הזמנתי מוצרים ב250 ש"ח תוך כמה זמן אני יכולה להזמין שוב שלא אצטרך לשלם מכס?
היום רף המכס הוא 150$ ואין בעיה כלל אם זה מוצרים שונים, את בכל מצב עדין רחוקה מרף המכס

אשמח לעזרת המומחים.
אני משתמש עם העכבר הזה של 14 שקל
זה נטען ובלוטוס ישירות למחשב כבר מעל חצי שנה ממש מעולה.
משתמש עם זה שעות רבות מידי יום.
מרוצה מזה מאוד
ק.ש. מניסיון אישי מוצלח.
1771360642891.png

אשמח לקישורים לשמלות ליום יום לילדה בת 3 עד 70 ש"ח
תודה

אם אתמול עשיתי הזמנה של 250 ש"ח אני יכולה היום שוב להזמין ב450 ש"ח מאותו חשבון- בלי לשלם מכס?

אם אתמול עשיתי הזמנה של 250 ש"ח אני יכולה היום שוב להזמין ב450 ש"ח מאותו חשבון- בלי לשלם מכס?
זה תלוי בכמה משתנים, אותו מוצר? מוצרים שונים? כמה זמן עבר ועוד

אני זמין במייל שלי שבחתימה לייעוץ מקצועי בשמחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה