אשמח לעזרת המומחים.
מחפשת עכבר למחשב- הזמנתי בעבר כמה סוגים מעלי וכולם עם מגעים דפוקים
אשמח לקישור- מנסיון כמובן עדיף של עכבר איכותי, טוב, נח ונקלט- העכברים שהיו לי המחשב כל שניה מפסיק לקלוט אותם וזה סיוט
ללא טווח מחירים, אבל כמובן שיהיה שווה את המחיר שאשלם עליו
לי יש אותו
עובד פצצה...

מחפשת שקיות לחלק לילדים בבר מצווה במקום מנות- בערך 20X30 או 16X25
עדיף צבע חלק.
אם יש משהו עם הדפסה (לוגו/ טקסט אישי) יהיה נחמד.
50 יחידות פלוס מינוס.

לחיצה ימנית על הקישור, העתק קישור ופתיחה בדף חדש.
הצליח?
לאאאא
1771364011426.png

כאלו?
ק.ש.
זה הכיוון אבל יותר זול?
תראי את אלו

ק.ש.
אלה ממש יקרים.

משהו פשוט (כמו אלו שכתוב עליהם תודה בזהב על שחור, אבל חלק, אפשר גם נייר)
אם הלוגו מייקר אז יותר זול להדפיס מדבקה.
עד חצי שח ליחידה ז"א 25 של ח-50 ואפילו פחות

אשמח לעזרת המומחים.
מחפשת עכבר למחשב- הזמנתי בעבר כמה סוגים מעלי וכולם עם מגעים דפוקים
אשמח לקישור- מנסיון כמובן עדיף של עכבר איכותי, טוב, נח ונקלט- העכברים שהיו לי המחשב כל שניה מפסיק לקלוט אותם וזה סיוט
ללא טווח מחירים, אבל כמובן שיהיה שווה את המחיר שאשלם עליו
עכבר למחשב
כבר שנתיים בשימוש רציף גרפיקה ועבודות מורכבות
איכותי נוח וזול
1771364917561.png

ק.ש. מומלץ מנסיון

אשמח לקישורים לקישוטי שיער

נראה לי EU
אירופאי

אשמח לקישורים לקישוטי שיער
מגוון קישוטי שיער
מגוון קישוטי שיער בניחוח קייצי
צפה בקובץ המצורף 2177937
צפה בקובץ המצורף 2177938
צפה בקובץ המצורף 2177939
צפה בקובץ המצורף 2177941
צפה בקובץ המצורף 2177942
צפה בקובץ המצורף 2177946

צפה בקובץ המצורף 2177948

צפה בקובץ המצורף 2177950

צפה בקובץ המצורף 2177951צפה בקובץ המצורף 2177953צפה בקובץ המצורף 2177952
ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה