לכל המומחים והצדיקים מפה בענין תופים לילדים
הזמנו את המוצר המצורף מהמלצות כאן וזה הגיע לפני כמה ימים וזה מאוד חמוד הענין שאני צריך את זה לילד בן 7 כך שצריך משהו אפ' ממש דומה אבל טיפה יותר מסאיבי ומערכת שבסך הכל גבוהה יותר בלפחות 10 ס"מ
כמובן שאני מחפש בסכום סביר כולל משלוח
אז בבקשה אשמח להמלצות @נתוש 1212 @.מרקט וכל שאר המקצועיים
תראו את זה

ק.ש.

זה קישור מומלץ
תראה אם מתאים לך
לא ראיתי משהו אחר מומלץ
נראה לי זה אותו רעיון מה שאתה העלתה...
ק.ש.

חוץ מזה לא ראיתי משהו מומלץ..
אני לא מצליח לראות שם מדות היכן אתם רואים שם מידות ??

הזמנו את המוצר המצורף מהמלצות כאן וזה הגיע לפני כמה ימים וזה מאוד חמוד הענין שאני צריך את זה לילד בן 7 כך שצריך משהו אפ' ממש דומה אבל טיפה יותר מסאיבי ומערכת שבסך הכל גבוהה יותר בלפחות 10 ס"מ
אם מעניין אותך
תופים אלקטרונים
עם פדלים
קישור מאוד מומלץ.
ק.ש.

מחפש קישור לווילון בסלון אורך 210 ס"מ
שיהיה גם חוסם את הראייה וגם לא אטום מידי לאור
הזמנתי את זה והגיע קצת ניילוני מידי
מצאתי ווילונות אבל א"א לדעת מה סוג הבד והאם מספיק לא רואים מבחוץ
וכן מוט לווילון יפה איכותי שמתאים לסלון

מחפש קישור לווילון בסלון אורך 210 ס"מ
שיהיה גם חוסם את הראייה וגם לא אטום מידי לאור
הזמנתי את זה והגיע קצת ניילוני מידי
מצאתי ווילונות אבל א"א לדעת מה סוג הבד והאם מספיק לא רואים מבחוץ
וכן מוט לווילון יפה איכותי שמתאים לסלון
קניתי את הוילון הזה:
מראה פשתני מהמם!! מעמעם קצת את האור, אבל לא רואים כלום!
ק.ש.

מחפשת קישור לקופסה יפה לטישו במגוון סגנונות
עד 20 שח
וגם קופסאות לסוכר קפה תה מחומר לא שביר בקופסה שקל לפתוח
תודה רבה מראש

מחפשת קישור לקופסה יפה לטישו במגוון סגנונות
עד 20 שח
קופסאות מעולות מניסיון!
1771436505089.png

1771436554344.png

ק.ש.

זה נראה סט מעולה
1771438876229.png
1771438888242.png

ק.ש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה