- הוסף לסימניות
- #27,981
מגוון מצעים בגווני ירוק: (מביא קישור כללי לעמוד - יש אופציה לבחור צבעים ומידות)מחפשת קישור למצעים טובים למיטות נוער בצבעי ירוק תפוח
ק.ש.
מגוון מצעים בגווני ירוק: (מביא קישור כללי לעמוד - יש אופציה לבחור צבעים ומידות)מחפשת קישור למצעים טובים למיטות נוער בצבעי ירוק תפוח
מגוון שרשראות כסף לילדות מומלצותכן לשרשרת כסף 925 לילדות עם תליון דובי וכדו'
הכל למיטות זוגיות .מגוון מצעים בגווני ירוק: (מביא קישור כללי לעמוד - יש אופציה לבחור צבעים ומידות)
ק.ש.
אולי לא שמתי לב ממש על כל קישורהכל למיטות זוגיות .
אני מחפשת למיטת נוער (80 ס"מ -מקסימום מטר)
איזה מידה לבחור למיטת נוער?אולי לא שמתי לב ממש על כל קישור
אבל להרבה מהם אפשר לבחור מידהאאא
ויש גם מיטת יחיד
הנה עוד כמהאולי לא שמתי לב ממש על כל קישור
אבל להרבה מהם אפשר לבחור מידה
ויש גם מיטת יחיד
מצעים מתוקים מאד. השאלה איך אני יכולה לדעת שהם באמת איכותיים, כי אין ביקורות בכלל...מגוון מצעים בגווני ירוק: (מביא קישור כללי לעמוד - יש אופציה לבחור צבעים ומידות)
ק.ש.
מקפיץאשמח להמלצה מנסיון בלבד לרובוט ניקוי חלונות שעושה עבודה טובה והתפעול שלו לא מסורבל.
תודה רבה
יש גם את הדירוג של הכוכביםמצעים מתוקים מאד. השאלה איך אני יכולה לדעת שהם באמת איכותיים, כי אין ביקורות בכלל...
תראי את אלו...1. עגילי כסף לילדות קטנות
בבקשה עוד קישור דיי פופולרי
של עגילים
צפה בקובץ המצורף 2132685
את העגילים האלו קנינו מתנה ...
עד היום חשבה שזה ממקום שווה (לטענתה משאר כמו חדש)
צפה בקובץ המצורף 2132686
עגילים ששימשו לחודש חודשיים אבל היה שווה לי את המחיר ...
צפה בקובץ המצורף 2132690
עגילי חישוק לילדות
צפה בקובץ המצורף 2132688
עוד עגילים קישור זהה (שלי ניגמר)
צפה בקובץ המצורף 2132691
הכל מניסיון אישי (חוץ ממה שצוין שזה זהה)
שיווקי
מחשהו התנסה בזה ? שמיעה מוזיקה איכותית ? והאם מוצלח גם לשיחות טלפון ? מתחבר לכשר?יש הרבה המלצות על האוזניות האלו ק.ש.
צפה בקובץ המצורף 2188770
מניסיון - היחידים שעובדים מעולה גם עם טלפונים כשרים!!מחשהו התנסה בזה ? שמיעה מוזיקה איכותית ? והאם מוצלח גם לשיחות טלפון ? מתחבר לכשר?
מה ההבדלים?הדגם האמצעי
https://s.click.aliexpress.com/e/_c3D1cI5p
והדגם הכי משוכלל - מסנן רעשים מעולה, יש אותם לגיסתי ולי וממש ממש מומלץ!
https://s.click.aliexpress.com/e/_c2QN0EQx
מחפשת קישור למצעים טובים למיטות נוער בצבעי ירוק תפוח
כמה דגמים יפים:מחפשת מצעים מומלצים למיטות ילדים
80X200
100% כותנה, בד נעים
איור פנדה שחור לבן (ללא שטחים גדולים של אפור)
יש הרבה דגמים דומים, אבל בלי המלצות
כן. תודה.כתוב סינגל, אבל הכוונה למיטת יחיד ברוחב 1.5 מ'
יש הרבה דגמים דומים, אבל בלי המלצות
מעניין אותך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים