אני מחפשת שקיות חלאקה עם מיתוג אישי אבל משהו זול 0.5-1 ש"ח לשקית
מאים לי גם צלופן פשוט אבל שיהיה אפשר לרשו עליו משהו אישי

לצערי לא מצאתי כזה זול

יש שקיות חמודות כאלו, אבל קצת קטנות: 9*22.5, עם מדבקות מיתוג אישיות: https://s.click.aliexpress.com/e/_c3qN1xHN ק.ש.
1773025783903.png

וגם קופסאות חלאקה מאד מיוחדות בקצת יותר משקל ליחידה, מעניין אותך?
לדוגמה: https://s.click.aliexpress.com/e/_c3RxqOb5 ק.ש.
1773025854869.png

אפשר גם להזמין מיתוג של מדבקות חלאקה ולהדביק על שקיות, בקבוקים וכדו:
https://s.click.aliexpress.com/e/_c2vpofu7 ק.ש.
הרבה נחת
1773025918331.png

אני רוצה לקנות גארטל חסידי אבל בצבע לבן, בתמונות רואים אותו גם בצבע לבן, אך כשמזמינים בפועל יש רק בצבע שחור,
מה אפשר לעשות?

דרוש קישור ליצירות לגילאי 3-4 דחוף!
מי יכול לעזור?
היי תראי אם מתאים
העלתי פוסט של יצירה באפוקסי
(אולי לא מתאים לגיל?)

אוהבים ליצור עם דבק אפוקסי?

תבניות סיליקון ליצירות באפוקסי

קישורים מומלצים

עוד תבניות

דבק אפוקסי לתכשיטים
עם המלצות רבות

אביזרים ליצירות מאפוקסי

ק.ש.

נ.ב. בכללי באשכול הנ"ל @עטי עטי העלתה המון קישורים ליצירה שווים...

יש למישהו המלצה על מטחנת בשר? רק מנסיון בבקשה

מבקשת המלצה לפנס לייזר עם אור ירוק איכותי לילדים
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה