לפתוח סכסוךמה עושים שאוטוטו הולך לעבור ה-60 יום, והמוכר מסרב להאריך את זמן ההגנה, ועונה בתגובה "המשלוח תקין אנא המתן בסבלנות"?!
זה כנראה עדיין לא בארץ וכן אין לדואר ישראל מידע.יש מספר מעקב, אבל בדואר ישראל אין עדיין שום מידע
לא, דרך פייפאל זה הרבה יותר יקר.החודש ראיתי שירדה לי עמלת המרה של עלי אקספרס בגבייה בכרטיס אשראי של יש.
האם עדיף כבר לקנות דרך פייפאל מבחינת העלות?
או דרך אחרת?צפה בקובץ המצורף 578929
דרך כרטיס אליאקספרס של ישראכרט,או דרך אחרת?
אני מעוניין בגגון לרכב הזה.בהזמנה בשאר האתרים אינו כך ופעם הזמנתי מוצר מEBAY ב100$ שהגיע בEMS וחוץ מהמע"מ הייתי צריך לשלם כל מיני אגרות "עמילות מכס" ועוד שהגיעו למעל 200 ש"ח !
אני מעוניין בגגון לרכב הזה.
יכולה להיות איזו בעיה, או אגרה מיוחדת? (בגלל הגודל/משקל..)
מוזר, זה צילום מסך עדכני? תקוע מאוגוסט?צפה בקובץ המצורף 579454
2 הזמנות שלי, שניהם המוכרים אישרו החזר כספי לאחר פתיחת סיכסוך, ומשום מה אין קבלת החזר, גם לאחר זמן רב, אשמח לעזרתכם. תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים