• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא נראה לי (אגב המחיר הוא מעולה !) תפנה אל @חביל'ס היא תעזור לך בענייני הזמנות
תודה.
אגב, אם אנחנו כבר מדברים..
יש לך מושג האם זה אמור להתאים לקורולה רנאקס 2004 ?
אני לא הצלחתי להבין מדף המוצר...

• הוסף לסימניות
משהוא יכול לעזור אני מחפש מערכת סטריאו איפה יהיה לי הכי זול עכשיו ואם יש למשהוא נסיון בקניה באתרים בתודה מראש

• הוסף לסימניות
היי, יש למישהו המלצה לכבל יו אס בי רגיל ארוך (נגיד מטר / יותר) איכותי וטוב?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שוב אני נתקל בחנות עם מעילים וז'קטים ועוד במחירים הזויים, מה הקטע?
מדובר בחנות וותיקה מ2016 עם מלאאא הזמנות, מה זה אומר?
אני ניסיתי בעבר להזמין מחנות (הייתה חדשה וצעירה) והחנות נסגרה, כמובן שקיבלתי החזר, אבל האם מישהו כן הצליח בעבר לקנות מכזו חנות? האם הגיע משהו נורמלי?
קישור לדוגמא סוודר סריג במחיר>>>???
החנות של זה באליאקספרס.

הקישורים הם שיווקיים - כמובן לא מנסיון, הזמנתי מוצר, מעניין מה יהיה.

הזמנתי מוצר באליאקספרס ולא הגיע. אתמול עברו 60 יום.
איך פותחים סכסוך? אני לא מסתדרת עם האתר המבולגן הזה.
מה צריך למלא כאן?
upload_2019-12-23_9-5-24.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה