[USER=28823]@קופצנית , תודה@ איך אני פונה לשרות הלקוחות של אלי?
אני רוצה להתלונן על המוכר שסגר לי את ההזמנה אחרי 26 יום ולקבל החזר אם צריך על עלויות מכס[/USER]
אוקי, אני אפתח סכסך רגיל על זה שהחבילה לא הגיעה ואני רוצה החזר.
שיווקי"נתיב" הצדיקים "הסכימו" ברוב טובם לפתוח לי את אלי אקספרס ל72 שעות בלבד
אז דחוףףףףףף
אולי יש למישו אולי קישורים מוצלחים של פרסים לילדים באלי אקספרס דברים מתוקים יפים וזולים
תודה מראש
איך היא תתחיל לדבר?
תירדי למטה יש שם תמונה של אישה עם אוזניה תלחצי עליהאוקי, אני אפתח סכסך רגיל על זה שהחבילה לא הגיעה ואני רוצה החזר.
איפה אני מבקשת נציגה אמיתית?
צפה בקובץ המצורף 582345
החבילה שלך היתה מעל 75$?לא ביקשו ממני תשלום על איחסון..
ועלה לי מכס בדיוק לפי החוק
עדיין היה שווה
האם כל אליאקספרס זה אנגלים. כי גם בחיוב אשראי רשום לונדון.
את יכולה לשנות את הכתובת שלך בעלי אקספרס, כך שישלח למקום אחר, כגון למקום העבודה שלך וכדו', וממילא היא גם תגיע לנקודת חלוקה אחרת.אני רוצה שעלי אקספרס ישלחו לי לדואר אחר (הם שולחים לי לקניון איילון...ואין לי את מי לשלוח לשם...)
יש אפשרות לבקש מקום מסויים
אם הכוונה למיקרו אז כן, רק צריך לבחור מיקרו.מישהו יכול להסביר לי האם הכבל הזה זה היו אס בי הרגיל?
וכן, מה כ"כ מיוחד בו, בשביל מה צריך שיתמגנט?
https://he.aliexpress.com/item/32990667602.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.72e22e0ekWVvR2
את יכולה לשנות את הכתובת שלך בעלי אקספרס, כך שישלח למקום אחר, כגון למקום העבודה שלך וכדו', וממילא היא גם תגיע לנקודת חלוקה אחרת.
לכתובת ההורים, לחברה.תודה אך אני עובדת בבית
ואין לי כתובת נוספת
אולי עוד רעיון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים