למה להטריח? תלכי את וככה גם תבקרי אותם על הדרך....חשבתי על זה
אבל לא נעים לי להטריח אותם כל פעם שמגיע משלוח
תשאלי רב, כפי הידוע לי אין צורך לשלם להם חזרה. אבל ליתר בטחון תשאלי את הרב שלך.מבקשת יעוץ
הזמנתי חבילה ביוני, היא לא הגיעה, פתחתי סכסוך וקיבלתי החזר.
אתמול (!!!) קיבלתי הודעה ראשונה ושניה ביחד על מוצר שמחכה לי בדואר
בדקתי באתר של הדואר ומדובר בחבילה ההיא מיוני והיא נמצאת בסניף של הדואר מיולי (5 חודשים !!!)
מה אני אמורה לעשות כשמתברר שהאשמה היא בדואר הישראלי ולא באלי הסיני???
מה אני אמורה לעשות כשמתברר שהאשמה היא בדואר הישראלי ולא באלי הסיני?
כן, ברורררלתחפושת.כן?
הי
מחפשת קישור לתחפושת של שמלת כלה
בבקשה רק מניסיון אישי
תודה
מדובר על ילדה בת 4
מה למלא? את המספר הארוך שהם שולחים במייל?
בתרגום לעברית: המשלוח הוא מדלת לדלת....אין נתונים על דבר הדואר מסוג מדלת לדלת שמספרו 8005917083296
אאל"ט המספר שציינתם זה את מספר ההזמנה ולא את מספר המעקב, צריך לחפש בדף ההזמנה את מספר המעקב.מה למלא? את המספר הארוך שהם שולחים במייל?
עשיתי את זה, אבל הם כותבים:
אין נתונים על דבר הדואר מסוג מדלת לדלת שמספרו 8005917083296
תודה
זה המספר היחיד שכתוב....אאל"ט המספר שציינתם זה את מספר ההזמנה ולא את מספר המעקב, צריך לחפש בדף ההזמנה את מספר המעקב.
אהה, נכון. הגיע לנו לתיבה משהו קטן...במוצרים קטנים אין מספר מעקב
עם המספר שהבאתם S000..... זה של חבילה קטנה, שאפשר אמנם להמיר למספר מעקב אחר באתר https://global.cainiao.com/?spm=a3708.7860688.0.0.4b4a3b18j49uUo&lang=enאהה, נכון. הגיע לנו לתיבה משהו קטן...
אבל מה עם הגדולים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים