זה עדיין בתוקף?
ואפשר קישור תקין לאלי אקספרס?
תודה
זה קישור למברגה באתר גירבסט, עכשיו זה עולה שם 169 ש"ח/47$
אם אתם רוצים באליאקספרס יש כאן ב37$ לא מנסיון - שיווקי
388 חוו"ד וממוצע של 4.8
לקנייה בזיפי עולה 172.3 ש"ח.
שוב מדגיש - הקישורים לא מנסיון, שיווקי.

קניתי מוצר בעלי אקספרס והזמנתי בטעות כפול שלוש' האם יש דרך להחזיר את המוצר? וא'כ מה מחיר המשלוח המשוער ?(קניתי נעליים)

קניתי מוצר בעלי אקספרס והזמנתי בטעות כפול שלוש' האם יש דרך להחזיר את המוצר? וא'כ מה מחיר המשלוח המשוער ?(קניתי נעליים)
אם עוד לא נשלח, אפשר לבקש מהמוכר לבטל את ההזמנה, ולהזמין מחדש.

אני מעונינת לקנות מוצר באליאקספרס.
כשאני מגיעה לקנו כעת. לא ממשיך. כןתב לי אנא הזן צורת תשלום. ואין לי שום מקום להזין.
לציין החלפתי משהוא במחשב . ויכול להיות שזה משהוא בסיסמא או בפרטי הכרטיס אשראי שהיו שמורים.
אשמח לעיצה

אני צריך משהו כמו 200 משאבות באיכות בינונית, אך סבירה
כמות כזו קונים כבר באליבאבא ולא באליאקספרס

אגב, תבדקו אופציה למשלוח בתוך סין, ואז לשלוח דרך @חביל'ס , אולי יצא לכם יותר זול והרבה יותר מהר

להורים של בעלי יש 50 שנות נישואין- חתונת הזהב , לאור זה כל המשפחה יוצאת לשבת בפולין, מחפשת להזמין מאלי אקספרס מזכרות או כל דבר שיתאי לארוע, מצאתי עטים זהובים שאפשר לחרוט,
אשמח לקישורים לרעיונות נוספים

מכירים עוד אתרים להזמנת בגדי ילדים במחירים זולים?
אליאקספרס לאחרונה מגיע אחרי חודשיים המתנה..

מישהו מכיר את המקרן הזה?
אשמח לשמוע אם הוא באמת טוב.
תודה

יש פה מישהו עם ניסיון בעליבאבא?
איך מזמינים פעם ראשונה? ואיך אני בודק אם יש להם משלוחים לארץ?
הכל מאוד לא ברור וכתוב בקודים, לא מובן שום דבר אם יש משלוח ואם הוא עולה כסף וכמה עולה כל פריט

מכירים עוד אתרים להזמנת בגדי ילדים במחירים זולים?
אליאקספרס לאחרונה מגיע אחרי חודשיים המתנה..
יש את אתר S H E I N ילדים, יש שם הרבה דברים זולים ויפים,
וגם מגיע מהר (שבוע - שבוע וחצי גג)
קישור לשיין ילדים: https://fas.st/TxTPJ

----------
-שיווקי-

אני רוצה להזמין משהו כמו 300 - 400 כאלה ליצנים
https://hebrew.alibaba.com/p-detail...istmas-party-decoration-kids-62380072936.html
ואני לא מצליח להבין
1אם המשלוח עולה כסף וכמה,
2האם הכסף מוגן באיזשהו דרך,
3כמה זמן יקח המשלוח
אם מישהו יכול לעזור זה ממש חשוב לי מאוד
כמו כן אני צריך איזה 200 משאבות כאלה
https://hebrew.alibaba.com/p-detail...put-inflatable-hand-air-pump-60764193047.html
או כאלה
https://hebrew.alibaba.com/product-....html?spm=a2700.8698675.29.176.7a995766Dfe18a
אם יש מישהו עם ניסיון בדברים האלה מה מומלץ ומה לא מומלץ אני מאוד אשמח

ואני לא מצליח להבין
1אם המשלוח עולה כסף וכמה,
2האם הכסף מוגן באיזשהו דרך,
3כמה זמן יקח המשלוח
הכסף מוגן בהחלט! זה החברה המקורית של אליאקספרס, לא משהו לא מוכר וכדו' (ליתר ביטחון ניתן לשלם עם פייפאל אבל יעלה יותר)
ניתן להזמין משלוח דוגמא, בעלות משלוח בלבד, יגיע תוך 4 ימים לטענתם.

לגבי המשלוח, כתוב כך:
1. על ידי אקספרס החברה בתוך 3-7 ימי עבודה, על ידי (FEDEX, SF, UPS, EMS, DHL) דלת לדלת שירות.
2. חינם על ידי אוויר. צריך לעשות שחרור ממכס. YOuיכול לקבל ב 5-10 ימים.
זה הוא יקר יותר מאשר על ידי ים, אבל זול יותר מאשר על ידי אקספרס
3. חינם על ידי ים .גדול יותר כמות shippping על ידי ים, ואתה צריך לעשות שחרור ממכס.
זה הוא זול יותר מאשר על ידי מפורש ואוויר. אתה תקבל ב 25-45 ימים.

בהצלחה!

ומה המשלוח המומלץ?
מה אתה מחפש?
יותר זול/מהיר?

כתוב לך די ברור
אקספרס - הכי מהיר והכי יקר.
דואר אויר - חינם, עלות מכס, יותר זול מאקספרס אבל יותר לאט גם.
דרך הים - הכי זול והכי לאט.

תנסה לבדוק עם @חביל'ס הם פתחו סניף בסין, אולי המשלוח יהיה לך יותר מהיר ויותר זול?

מחפשת תיק לעגלה חיקוי קיפלינג מנסיון בלבד.
מעוניינת בצבע שיתאים לעגלה אפורה.

מחפשת קופסאות לפרלינים באליאקספרס, אשמח לקישור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה