לי יש אותם.
https://m.aliexpress.com/item/32960886627.html
יותר ממושלמים.
יש לי עוד כמה שהזמנתי והגיעו.
משתמשת לאו דוקא במפיות בד. יש את המפיות הגדולות החלקות של איקאה. שהם גם מושלמות בעיני.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם יש לי קניות שאני רוצה להמליץ עליהם, איך אני עושה שהם יהיו בקישור שיווקי לקבל על זה כסף?

האם יש בעיה להזמין מאחד האתרים מחו"ל מעיל - מבחינת שעטנז?
האם יש למישהי קישורים למעיל יפה לבחורה, מסגנון צמר (לא אמיתי) בגזרה מחמיאה
תודה

upload_2020-1-21_23-45-0.png

קבצים מצורפים

• upload_2020-1-21_23-44-25.png
    upload_2020-1-21_23-44-25.png
    KB 507.8 · צפיות: 54
מישו מכיר רדיאטור של דלונגי מוגן מפני ילדים יותר זול מזאפ?
באתר של דילים או קופון כלשהו, אשמח לקבל מידע

מישהו יכול להעלות קישור לתחפושת של שמלת כלה מנסיון?

משהו קנה פלס ליזר 360 מעלות איכותי מאלי אקספרס?

מישו מכיר רדיאטור של דלונגי מוגן מפני ילדים יותר זול מזאפ?
באתר של דילים או קופון כלשהו, אשמח לקבל מידע
תלוי בכמות הצלעות וגם בדגמים השונים. בדרך כלל בחנויות החרדיות בפרט הקטנות והביתיות, יש מחירים טובים יותר מזאפ, ודאי בעונה הזו שחתיכת חורף מאחורינו, זאפ לא מעודכן במבצעים וסתם כך לא מעודכן.

מחפשת לקנות אוזניות בלוטוס הכי זול שיש (צריכה כמות של כ-50) אודה לקישור זול
יש כאן כמה סוגים של אוזניות בלוטוס זולות + משלוח חינם (אוזניות עד 20 ש"ח בערך)

---------
-שיווקי-

תלוי בכמות הצלעות וגם בדגמים השונים. בדרך כלל בחנויות החרדיות בפרט הקטנות והביתיות, יש מחירים טובים יותר מזאפ, ודאי בעונה הזו שחתיכת חורף מאחורינו, זאפ לא מעודכן במבצעים וסתם כך לא מעודכן.
איזה מכירות ביתיות יש?
אשמח לפרטים- ירושלים.

איזה מכירות ביתיות יש?
אשמח לפרטים- ירושלים.
לא מכיר בירושלים, מכיר בבני ברק רמב"ם 28.
אבל גם בחנויות הרשמיות בדרך כלל אפשר למצוא מחיר טוב יותר מזאפ.

כל הבעיה היא שכשיש מוצר אחר שהם מרוויחים עליו יותר, בחלק מהחנויות יפעילו תרגילים שיווקיים שתקנה את השני, תרגילים שאף אחד לא חסין מפניהם. בקנייה אינטרנטית זה פחות קורה, אם כי גם שם זה יתכן.

עגילים עם תליון מתנדדנד לילדות
איפה יש ברשת, במחיר שפוי?
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה