לכל הסופרמנים, ובראשם @בעריש @GALAXY @תקוע .ועוד ועוד כל אחד בשמו הטוב יבורך.

אם אני מזמין כל יום יומיים מוצרים ב-75 דולר אבל לא באותה הזמנה, האם אתחייב במכס עבור זה?
דהיינו, חיוב המכס הוא פֶר חבילה, או שאם רואים כמה וכמה משלוחים בעלות כוללת גוהה מחייבים אותי על הכל?
אשמח לתשובה

יש למישהו קישור לכבל USB ומיקרו (כמו של רוב הטלפונים הכשרים)
חזק לאורך זמן? אפי משהו מגומי\סיליקן.
אבקש מנסיון בלבד!

רצוני לשאול שאלה כללית.
במקרה שהזמנתי ו...כרגיל- לא הגיע בזמן
למה שאאריך את ההגנה ואמתין עוד חודש?
אם הוא התחייב שתוך 60 יום זה מגיע?

רצוני לשאול שאלה כללית.
במקרה שהזמנתי ו...כרגיל- לא הגיע בזמן
למה שאאריך את ההגנה ואמתין עוד חודש?
אם הוא התחייב שתוך 60 יום זה מגיע?
השיקול היחיד שהיה לי בזה הוא להראות כוונת רצינות מול אלי אקספרס שאני לא פותח סתם אלא מאריך ימי ההגנה כשצריך

לכל הסופרמנים, ובראשם @בעריש @GALAXY @תקוע .ועוד ועוד כל אחד בשמו הטוב יבורך.

אם אני מזמין כל יום יומיים מוצרים ב-75 דולר אבל לא באותה הזמנה, האם אתחייב במכס עבור זה?
דהיינו, חיוב המכס הוא פֶר חבילה, או שאם רואים כמה וכמה משלוחים בעלות כוללת גוהה מחייבים אותי על הכל?
אשמח לתשובה

אם זה לא מאותו מוכר אז אין בעיה גם באותו יום להזמין מעל 75 דולר .

יש למישהו קישור לטפט מאליאקספרס שטוב לשיש?
|פסח בפתח|

מקפיצה

אשמח גם לקישור?

פעם הזמנתי פיויסי
הגיע מעולה
(לא השוויתי מחירים בארץ)

חושבת שאם לא הזמנו טפט עד כה - עדיף לנו לחפש כאן בארץ

אין כעת משלוחים מסין לארץ, ולפי מרחב הזמן שצריך להזמין לכאורה לא יספיק להגיע לפני פסח.

חושבת שאם לא הזמנו טפט עד כה - עדיף לנו לחפש כאן בארץ

אין כעת משלוחים מסין לארץ, ולפי מרחב הזמן שצריך להזמין לכאורה לא יספיק להגיע לפני פסח.
לדעתי כן יספיק להגיע, והכי גרוע - נקנה בארץ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה