אם יש למישהי קישור לעכבר אגונומי ליד פשוט היד נשברת לי אחרי 2\1 שעה בערך על העכבר אם יש למישהי קישור אבל עם המלצה אשמח זה מאוד יעזור לי תודה

אשמח אם תסבירו לי איך מחפשים מוצרים בצורה טובה באלי אקספרס מתוך המגוון הענק שקיים שם

יש שורה של חיפוש למעלה, מקלידים את מה שרוצים ואז יש מסננים,
‏‏לכידה.PNG

בוחרים מחיר מינימום ומקסימום, משלוח חינם (אם רוצים) ו4 כוכבים או יותר שזה מראה על האמינות של המוכר
ואם רוצים יותר בפירוט אז יש לכל מוצר יש חוות דעת לקוחות
‏‏לכידה 2.PNG

ושם אפשר לראות איזה לקוחות היו מרוצים יותר ואלו פחות ולפי זה לעשות את הקניה אצל מוכר כזה או אחר

אם יש למישהי קישור לעכבר אגונומי ליד פשוט היד נשברת לי אחרי 2\1 שעה בערך על העכבר אם יש למישהי קישור אבל עם המלצה אשמח זה מאוד יעזור לי תודה
?????????????

יש למשהוא קישור מניסיון בלבד למתנפחים לילדים? מחפשת משהוא גדול ואפילו עם מים אם זה יותר זול בהרבה
תודה רבה

יש למישהי קישור מאלי לנעלי בית לנשים דמויי טבע נאות?
וכן קשתות לשבת בצבע אפרסק

וכן קורקינט לילדים איכותי

האם יש למישהי המלצה על שעון חכם עם מצלמה וכו' לילדה
איך בדיוק מצלמים מכניסים שירים מתקשרים וכו מזה?

אני מנסה להבין מה זה אומר שיווקי מנסיון ,האם כשאני ממליצה על מוצר מעלי אקספרס אני מקבלת מהם כסף?

אני מנסה להבין מה זה אומר שיווקי מנסיון ,האם כשאני ממליצה על מוצר מעלי אקספרס אני מקבלת מהם כסף?
יש אפשרות ליצור קישור שכל מי שקונה דרכו את מרוויחה כסף או נקודות
לא על כל המלצה אלא אם קנו דרך הקישור שלך את מקבלת נראה לי אם אני לא טועה 5 אחוז מהקנייה
יש למעלה באשכול הסבר איך עושים את זה

יש אפשרות ליצור קישור שכל מי שקונה דרכו את מרוויחה כסף או נקודות
לא על כל המלצה אלא אם קנו דרך הקישור שלך את מקבלת נראה לי אם אני לא טועה 5 אחוז מהקנייה
יש למעלה באשכול הסבר איך עושים את זה
לא מצאתי?
אפשר את ההסבר בקצרה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה