איפה מוצאים את הפרחים לפמוטים האלו?
מצאתי את זה למשל-
אבל איך עושים מזה את הצורה של הכדור? קונים כמה ומחברים?

מחפשת קישורים לתיק לסמינר לבחורה אבל שיהיה גדול יחסית
תודה
ק"ש
יש עכשיו חנות קיפלינג פתוחה(שימי לב שלדגם שאת בוחרת יש לו סמל של קיפלינג )
קישור לחנות:
תיקי צד קיפלינג

נערך לאחרונה ב:
מישהו יודעת איפה אפשר להזמין משקפיים עם עדשות מולטיפוקל בזול?

לא מצאתי?
אפשר את ההסבר בקצרה?

אפשר להירשם בתור "משווק" של אלי, ואז האתר יוצר לינק שכולל את המידע שאתה "שלחת" את הקונה
ומתמגלים ע"ז אחוזים קטנים של העיסקה...
חפש באתר program affilate
זה בקצרה
אגב כזאת אפשרות קיימת גם באמזון ועוד...
זהו בקצרה..

אשמח להמלצה מ נ ס י ו ן על תמונות לצביעה לפי מפסרים, הזמנתי ממוכר עם פידבקים טובים , ארי חודש וחצי עוד לא היה מספר מעקב וכעת בעקבות סכסכוך קבלתי את הכסף חזרה.
תכלס' נשאתרי בלי תמונות, והפער בין אליאקספרס למחירים בארץ- לא הגיוני.
תודה רבה

אני מחפשת המלצה למכונת תספורת
לגברים לשיער
שיעשה גם 00

אני מעדיפה אם יש מחברה מוכרת כמו פנסוניק או אוסטר וכו
אבל לא חובה העיקר שיהיה משהו טוב

@בעריש
@כותב מוסמך
@זבון וזבין

אשמח אם תוכלו לעזור לי
תודה רבה

מחפשת תיק יפה לעגלת בוגבו בזיפי
אשמח!
תיק איכותי במיוחד לעגלת תינוק אני לקחתי אפור הגיע צבע כמו הצבע של עגלת בובגו אפורה
קישור לתיק בזיפי ק"ש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה