רק אם העברית חשובה לכם תבדקו לגבי זה
ויתכן שאפ' אם יש עברית אבל הכול כתוב הפוך
הלינק השני שנתתי העברית שם מעולה
את שמות התיקיות והשירים שבעברית, הנגן מציג באותיות עבריות?

את שמות התיקיות והשירים שבעברית, הנגן מציג באותיות עבריות?
כן אבל הכול כתוב הפוך
אבל כמו שכתבתי בנגן שיש לי אין אפשרות של עברית ובלינק שהבאתי שם כתוב שיש שפה של עברית אז יתכן שזה מסודר

גגון+מזרן לעגלת יויו
נראה מצוין במציאות (ק"ש)
1.JPG

עזרה: מחפש לקנות נוקיה n900 עם עברית

עזרה: מחפש לקנות נוקיה n900 עם עברית
בדקתי במפרט רשום מבחר שפות וגם H אני חושבת שזה עברית
תתכתב עם המוכר ותשאל אותו. קישור שיווקי

שתי נגנים מעולים שקניתי באלי
בראשון אצלי אין עברית אבל באתר כתוב שיש יכול להיות שזה חדש יותר

אגב שכחתי לציין שלנגן הראשון יש גם רמקול חזק וברור

הבת שלי רוצה מאד תיק של טומי, אבל המחירים בשמיים, האם מישהי יודעת היכן אפשר להזמין, שיגיע עד אלול, במחיר של עד 350 ש"ח, תיק גדול שמתאים לסמינר? תודה מראש.

אפשר בבקשה קישור לתיק סמינר קיפלינג/ פולו ובסגנון...
נסתי למצוא הסתבכתי לגמרי עם המידות והאינצ'ים, אשמח אם תוכלו לעשות לי סדר בזה.
ומה קורה עם משלוחים מאמזון? יש מצב שעל הזמנה ראשונה לא משלמים משלוח? ראיתי שיש תוספת משלוח שיותר גבוהה ממחיר התיק- תופעת לוואי של הקורונה?!

אשמח להמלצות, על תיקים איכותיים המתאימים לבחורה בתיכון , וקישור מצורף.
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה