יש מצב לקישורים לבלונים?
באלי אקספרס הזמנתי פעם(הם לא באיכות כמו של הבלונים מהארץ!),
אבל יש הרבה חנויות פה בארץ שאפשר להזמין בהם..
יש לי רשימה של קישורים,
אם את מעוניינת אעלה.

באלי אקספרס הזמנתי פעם(הם לא באיכות כמו של הבלונים מהארץ!),
אבל יש הרבה חנויות פה בארץ שאפשר להזמין בהם..
יש לי רשימה של קישורים,
אם את מעוניינת אעלה.
אני אשמח תודה

יש להם מחירים רגילים של בלונים מהחברות האיכותיות,
"סמפרטקס" ו"קוואלטקס" אולי יש להם גם חברות אחרות המחירים טובים.

אשמח לקבל קישור למצלמה טובה באלי\בנגוד\גירבס וכדומה
לשימוש ביתי אבל טובה אם איכות גבוהה

אשמח לקישור לנטסטיק מאלי אקספרס דור 4 משהו חזק וטוב ושמגיע מהר

יש לי קישור לא מניסיון אבל קיבלתי עליו כמה המלצות שהוא ממש טוב ונראה לי שאפילו כתבו עליו כאן בעבר
נטסטיק דור 4

יש המלצה על טפט לדלת
משהו זול ושווה
תודה!!

אשמח לקישור לאביזרים לעיצוב הבית.
כלים דקורטיביים וכו.

בנוסף, אביזרי נוי לגינה. תאורה, כלי חרס וכו'.

יעזור לי מאוד!! :)

אם יש למישהי קישור מנסיון למצלמה לילדים מאליאקספרס במחיר זול אשמח מאוד

אפשר קישור לטבעת כסף עם חריטה של שם? (החריטה כלולה בהזמנה)
תודה.

לגביי הנטסטיק דוק 4 אני צריכה אחד חזק ושיגיע דיי מהר אשמח מאוד לקישור מנסיון זה דיי דחוף

המחיר של הנטסטיק זה לא מחיר כמו בארץ?

מצלמה לידלים גם הסרטות יש למישהי מנסיון
זה ממש יעזור לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה