מחפשת מגפיים שנראות כמו גרב אבל שטוחות ,כמו שהיה ב-CB מישהו ראה ברשת? מישהי סיפרה לי שקנתה באלי אקספרס אך אין לי דרך להשיג אותה..
מצרפת תמונה
1597933791047.png

תודה מראש

מחפשת קישור למדחום אינפרא איכותי.
תודה

מחפשת המלצה לחוט USB
אבל חזק לשימוש ברכב.
שיטעין ולא רק ישמור על אחוז הסוללה
תודה

אם מישהו לא יודע, החל מהיום יש באלי "שבוע המותגים", לפריטים מסוימים זה ממש שווה!!!
1598256672297.png

לדוג': עד היום בבוקר הלוח גרפי הזה עלה 85 דולר, לא רציתי לקנות כי זה עבר את המכס. היום ב10 זה ירד ל73 דולר...
עוד דוגמא, המצלמה הזאת עלתה 28 דולר וירדה ל21 דולר... [כמעט 25 שקל...]

מה זה המצלמה הזאת?
כדאי לקנות אותה?
המחיר לא זול מדי למצלמה?
אני מאוד מתלבטת, סה"כ לפי המפרט שלה היא מצלמה דומה מאוד למצלמות של קנון הררגילות של ה400 שקל ואפילו יותר.
ברור שפה זה בטח חברה סינית בלי אחריות...
אבל בכל אופן זה רק 70 שקל, אז אני אהיה השפן נסיון, ואם אקנה אעדכן איך היא הגיעה...

אני מאוד מתלבטת, סה"כ לפי המפרט שלה היא מצלמה דומה מאוד למצלמות של קנון הררגילות של ה400 שקל ואפילו יותר.
ברור שפה זה בטח חברה סינית בלי אחריות...
אבל בכל אופן זה רק 70 שקל, אז אני אהיה השפן נסיון, ואם אקנה אעדכן איך היא הגיעה...
אשמח אם תודיעי לי
תודה

אשמח לקבל קישור לפלאפון C2 מאלי אקספרס עם נסיון טוב

אשמח לקבל קישור למטען נייד שמתאים לפלאפון כשר סאמסונג יאנג,
ועדיף גם שמתאים למחשב נייד אם יש כזה דבר

תודה!

שמעתי מכמה שהזמינו משקפיים עם מספר באלי ומאד מרוצים האם יש למישהו קישור לזה?

אשמח לקבל קישור לכלי מטבח של טאפרוור האמיתיים- לא חיקוי!
באתר עם משלוח לישראל

מחפשת מגפיים שנראות כמו גרב אבל שטוחות ,כמו שהיה ב-CB מישהו ראה ברשת? מישהי סיפרה לי שקנתה באלי אקספרס אך אין לי דרך להשיג אותה..
מצרפת תמונה
צפה בקובץ המצורף 712502
תודה מראש

ק"ש
מצאתי לך רק שאין עליהם חו"ד

יש עוד כמה יפות בסגנון עם טיפה עקב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה