זה לא לנוקיה c2 נשמח לקישור פעיל ובמחיר זול.
זה כן לC2 . בכל אופן כך כתוב FOR NOKIA C2 תסתכלו על מה שמודגש באדום.
צילום מסך.png

יש קישור לכובע ילד עם פונפון אמיתי?

מאיזה סכום צריך לשלם במכס?
ואם קוניםבאלי אקספרס אבל מהמון מוכרים שונים.
גם צריך לשלם במכס?
תודה רבה.

מאיזה סכום צריך לשלם במכס?
ואם קוניםבאלי אקספרס אבל מהמון מוכרים שונים.
גם צריך לשלם במכס?
תודה רבה.
עד 75 דולר פטור ממכס,
עדיף תמיד לקנות בכמה דולר פחות כדי לא להסתכן
יש אתרים שלא מחושבים במכס דמי משלוח, נראה לי שבאלי זה כן.

יש לי קניה של 220 דולר
אבל זה ממלא מוכרים שונים.
בעצם כל מוכר שולח בזמן אחר ובנפרד.
הם מצרפים את זה?

יש למשהו קישור מזרון לעגלת בוגבו של מיקי מאוס?

תודה
תודה רבה
אבל אני מחפשת מגן למזרון של עגלה

אני מחפש מי רכש בוסטר התנעה לרכב ומרוצה ממנו, אשמח לקישור, גם שיווקי

אני מחפשת קישור מנסיון אישי לנעליים לילד שמתחיל ללכת מאלי אקספרס

אשמח לקבל קישור לנוקיה e6 עם עברית,ולנוקיה n85 עם עברית.תודה!

אשמח לקבל קישורים למחשבון מדעי איכותי, עדיף מתכנת, של casio כמובן
ולגומיות שיער טובות וחזקות
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה