יש כאן - לא מניסיון.

בקישור הזה כתוב: תואם עבור נוקיה C2-05 2220 ,6100, 6125 ,6300 ,6301 ,6136 ,6102i ,6170 ,6260 ,1365 ,1325 ,2650 ,2652, 3108 ,5100, 6088, 7705 ,7200 ,7270, 8208, s
אם נוקיה 8208 ניקרא גם נוקיה 208 אז יש כאן. (לא לוקחת אחריות כי אין לי מושג)

ק"ש
לא עובד,רואים שזה bl 4c
ו208 צריך bl 5c

מחפש פלאפון עם מערכת ההפעלה וינדווס מובייל (לא וינדווס פון!) עם מקשים-לא טאצ תודה רבה

אני מחפש משדר בלוטוס מהמחשב\טלפון לאוזניות מאלי אקספרס
מחפש משהו סבבה עם תקציב של איזה 40-50 ש"ח
עם עדיפות למשדר שמשדר גם בתדר aptx
אני לא כזה מבין בקניות באינטרנט אשמח אם מישהו יעזור לי

אני מחפשת מטען שמותאם לכל סוגי הבטריות- למצלמות, פלאפונים.....

למה 50 ש"ח כשיש ב2 דולר?
ק.ש

מחפש פלאפון עם מערכת ההפעלה וינדווס מובייל (לא וינדווס פון!) עם מקשים-לא טאצ תודה רבה
אתה לא מתכוון לזה?
ק.ש.

למחשב
קניתי מאוד נהניתי

תודה לעוזרים אני מחפש משדר בלוטוס מהטלפון לאוזניות ולא אחד שקולט
ואני מחפש משהו בחיבור של AUX ולא USB
למחשב
קניתי מאוד נהניתי
בכל מקרה תודה רבה לעוזרים

תודה לעוזרים אני מחפש משדר בלוטוס מהטלפון לאוזניות ולא אחד שקולט
אני לא מבין אותך
אני מחבר את זה לפלאפון שלי וממילא אני יכול להשתמש באוזניית בלוטוס למרות שהפלאפון שלי אינו משדר בלוטוס

מחפשת שכמיות חורף לבנות בגילאי 2-10
מחפשת שעונים לבנים ובנות איכותיות וזולות
(קסיו עולה 60 ש"ח בארץ + אחריות, מחפשת דיל יותר טוב)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה