הי
אני מחפשת קישור לנעל גרב עם סולייה לבנה
בצבע כחול ילדות- שמתאים לבית ספר
בסגנון כזה רק במידות 30+ ובצבע כחול
[https://he.aliexpress.com/item/4000786973522.html?
תודה רבה!

יש למישהו קישור לנעלי בית איזי ספירט בזול?
בתודה מראש

אני לא מבין אותך
אני מחבר את זה לפלאפון שלי וממילא אני יכול להשתמש באוזניית בלוטוס למרות שהפלאפון שלי אינו משדר בלוטוס
לא ממש הבנתי למה התכוונת אבל אני מחפש משהו שהוא משדר בלוטוס מהטלפון\אורגן\כל דבר שמייצא שמע ויש לו חיבור AUX אל אוזניות\בוקסה\משהו שקולט בלוטוס

לא ממש הבנתי למה התכוונת אבל אני מחפש משהו שהוא משדר בלוטוס מהטלפון\אורגן\כל דבר שמייצא שמע ויש לו חיבור AUX אל אוזניות\בוקסה\משהו שקולט בלוטוס
וזה מה שהצעתי לך
ק.ש

מחפשת לקנות כיסוי לגלגלי בוגבו B5 בצבע בורדו.

או מאתר בחו"ל או בחנות בארץ במחיר טוב.

תודה רבה

אשמח להמלצה לזיכרון נייד 64G לפחות... בעדיפות לנתלה במחזיק מפתחות

נערך לאחרונה ב:
מחפשת ארגונית לנעליים מאליאקספרס
כזו שמכילה כיסים ומיועדת לתליה על הדלת
אשמח לקבל קישור למוצר שהייתם מרוצים ממנו

מחפשת קישור לפיג'מות קטיפה לילדים מעלי אקספרס.
תודה מראש!

מישהו יודע אם יש מצב להזמין נעלי venetini לבנות או נעליים בגיזרה הזאת,
יותר זול מה250 ש"ח שמוכרים בארץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה