אשמח לקישור למדבקות מאירות בחושך עבור מקלדת וכמובן בעברית

מישהו התנסה בדיסק קשיח 500 GB ?
אשמח לקישור מניסיון
תודה רבה

אריזונה אפורנצנץ.jpg

מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה בפחות מ-400 שקל?
תודה

@בעריש (או כל מישהו אחר שידע...)
העלת פעם קישורים לחנויות של חיקויי מותגים
אשמח אם תוכל להעלות שוב
אני מחפשת שעון ותיק

היי אני רוצה לקנות מנורת ייבוש ללק ג'ל ויש מלאאא בכל מקום איך אני יודעת מה טוב ומה לא, לפי מה רואים?
(אני רוצה לא משו יקר יותר לבית ולעשות לחברות)

היי אני רוצה לקנות מנורת ייבוש ללק ג'ל ויש מלאאא בכל מקום איך אני יודעת מה טוב ומה לא, לפי מה רואים?
(אני רוצה לא משו יקר יותר לבית ולעשות לחברות)
זה נראה טוב
יש למוכר דירוג 4.9 כוכבים
שזה אומר שהוא מאוד אמין
מה גם שהזמינו אצלו יותר מאלף איש והדירוג נשאר גבוה
ההספק הוא 80W
ק.ש

עריכה:
בקישור שבהודעה הקודמת
יש אופציה לW120
ויש אופציה ל W150
והוא הכי אמין וכנראה הכי זול
אני הייתי ממליצה על ה 150W
עולה פחות מ 75 שקל
ק.ש

נערך לאחרונה ב:
עריכה:
בקישור שבהודעה הקודמת
יש אופציה לW120
ויש אופציה ל W150
והוא הכי אמין וכנראה הכי זול
אני הייתי ממליצה על ה 150W
עולה פחות מ 75 שקל
ק.ש
תודה רבה רבה
יש סיכוי שאתם מוצאים לי משו ורוד?
ראיתי באתר של shein זה טוב מה שיש שם?

@בעריש (או כל מישהו אחר שידע...)
העלת פעם קישורים לחנויות של חיקויי מותגים
אשמח אם תוכל להעלות שוב
אני מחפשת שעון ותיק
בבקשה-ק"ש
חנות 1
שעונים
https://s.click.aliexpress.com/e/_dU7I7An
תיקים

חנות 2
https://s.click.aliexpress.com/e/_dTxVSBz
שעונים
https://s.click.aliexpress.com/e/_d6GmOP5
תיקים

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה