אני הייתי לוקחת את ה 150W
תודה רבה רבה
יש סיכוי שאתם מוצאים לי משו ורוד?
תחפשי את...
אני ניסיתי לעזור..;)
בכל אופן בחיפוש קצר מצאתי את זה
ק.ש
בהצלחה...

נערך לאחרונה ב:
שימי לב שבשיטת שילוח זה באמצעות EMS תלחצי שם על החץ ותשני לאליאקספרס סטנדרט שיפיניג
אין אפשרות:(

אני הייתי לוקחת את ה 150W

תחפשי את...
אני ניסיתי לעזור..;)
בכל אופן בחיפוש קצר מצאתי את זה
ק.ש
בהצלחה...
את יכולה להגיד לי איזה תקע צריך?? ומה מתאים לישראל?

אני מחפשת סלסלה שנתלה על השקע בתוכו שמים את הסלולארי- בשביל ההטענה

נערך לאחרונה ב:
אני מחפשת קישור למעיל חורף לגבר
עם כובע שיכסה את הכובע היטב
- כמו שמוכרים כאן בארץ

וכן קישור למנקה חלונות מגנטי דו צדדי מוצלח וזול
תודה

האם יש למישהו ניסיון עם הזמנות מאמזון אנגליה לגבי המכס? משלוחים?
מאיזה סכום בליש"ט יעלה לי מכס וכמה?

מישהו מכיר מניסיון פלאפון של נוקיה חוץ מc2 באלי אקספרס באזור ה30$
תודה רבה!!

האם יש למישהו ניסיון עם הזמנות מאמזון אנגליה לגבי המכס? משלוחים?
מאיזה סכום בליש"ט יעלה לי מכס וכמה?

סכום העולה על 75$ (נראה לי שניתן גם באמזון אנגליה לראות מחירים לפי שער דולר) ואת זאת תראו כבר בקופה, כי באמזון התשלום מכס מתבצע אך רק בקופה.

(ואפילו אם יש מצב קיצוני שלא בקשו ממכם לשלם מכס בעת התשלום בקופה, אמזון אחראית שתקבלו את המשלוח)

מישהו מכיר מניסיון פלאפון של נוקיה חוץ מc2 באלי אקספרס באזור ה30$
תודה רבה!!
מניסיון
נקנה לפני שנה
הבטריה לא החזיקה המון, אז הוא החזיר לי כסף, אפילו לא דרך סכסוך אלא שלח לי סכום בפייפאל

מניסיון
נקנה לפני שנה
הבטריה לא החזיקה המון, אז הוא החזיר לי כסף, אפילו לא דרך סכסוך אלא שלח לי סכום בפייפאל
אני מחפש פלאפון מאלי אקספרס לא c2

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה