מחפשת שעון זהב לגבר , רצועת עור , יוקרתי איכותי ויפה.
לא אכפת המחיר , ובלבד שיהיה מנסיון.
תודה רבה !

מישהו יודע מה הפער במידות נעליים/נעלי בית לבין המידות שלנו?

מישהו יודע מה הפער במידות נעליים/נעלי בית לבין המידות שלנו?
זה תלוי במוכרים ובמוצרים, זה מאד משתנה
אפשר לבדוק בסרגל מידות שלהם וגם בתגובות של קונים בד"כ הם כותבים אם זה גדול קטן...

מחפשת קישור מנסיון למשאבת חלב.
משאבת חלב
החנות שאני קניתי ממנה בחופשה אז מצאתי לך משאבה שנראית זהה לחלוטין עם הרבה מאוד הזמנות ודירוג של 4.8 (גבוה מאוד!!)
אני הייתי מאוד מרוצה ממנה! (גילוי נאות- לא שאבתי כל יום אלא בתדירות נמוכה יותר)
ק.ש.

ברז למטבח
יש למישהו ניסיון של משהו טוב? וגם לינק לקניה
רק מי שניסה
תודה

כאן יש ברז מהמם (ק"ש)
החנות עושה משלוחים מהארץ כך שמגיע מהר ויש המון המלצות ישראליות

משאבת חלב
החנות שאני קניתי ממנה בחופשה אז מצאתי לך משאבה שנראית זהה לחלוטין עם הרבה מאוד הזמנות ודירוג של 4.8 (גבוה מאוד!!)
אני הייתי מאוד מרוצה ממנה! (גילוי נאות- לא שאבתי כל יום אלא בתדירות נמוכה יותר)
ק.ש.
ביררתי אצל גיסתי שהזמנתי בשבילה לפני שנה ואמרה שזה מעולה בשימוש יומיומי...

בלת"ק- - - (בכל אופן 64 דפים...) יש למישהו קישור למדבקות של אותיות A B C יפות? לא קטנות של ס"מ בודדים כמו שמוכרים בשקל, אלא יותר גדולות....
תודה!

בלת"ק- - - (בכל אופן 64 דפים...) יש למישהו קישור למדבקות של אותיות A B C יפות? לא קטנות של ס"מ בודדים כמו שמוכרים בשקל, אלא יותר גדולות....
תודה!

מדבקות מהממות גודל בערך 5 ס"מ - ק"ש מניסיון (לא יודעת מה מוכרים ב"הכל בשקל")

מגפונים לילדות חש למישהו קישורים?

תודה ואיך יודעית מידות? יש למישהי ניסיון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה