נערך לאחרונה ב:
איזה Socket Standard צריך לקחת?

יש לך ציור בצד של הפירוט - EU
1604876134630.png

צריכה קישור לנעלי בית לילדות כמו של נשים עם פרוה תודה

מחפש נגן בעברית ושהעברית לא הפוכה
אני הזמנתי כמה נגנים של חברת RUIZU מרוצה מאד העברית לא הפוכה מצורף בזה קישור למשהו שאני הזמנתי
הקישור לא שיווקי וממי שרוצה יכול לעלות אותו שוב פעם כשיווקי
נגן MP3

נערך לאחרונה ב:
ק"ש
כתוב פה שזה לבנים
אולי יש הבדל במידות
בינתיים היחיד שמצאתי

אולי פה אמצא את מבוקשי
אני מחפש מערכת סטריאו טובה לביתי הקט
מישהו התנסה בזה אולי?

למישהו יש אולי קישור לאותיות מאירות. (אותיות באנגלית פועלות ע''י סוללות, משמשות גם כמנורת לילה)
אם אפשר רק ממי שכבר הזמין ובדק. תודה

למישהו יש אולי קישור לאותיות מאירות. (אותיות באנגלית פועלות ע''י סוללות, משמשות גם כמנורת לילה)
לא מנסיון
ק"ש
אבל 1400 פלוס קנו
והפידבק חיובי ביותר (4.8)
בד"כ בכאלה אין כל כך במה ליפול

אשמח לקבל קישור לסלייסר או משהו מעין זה שיקצוץ לי סלט בשניות.
תודה.

אשמח לקבל קישור לסלייסר או משהו מעין זה שיקצוץ לי סלט בשניות.
תודה.
@דוכסוסטוס כתב פעם שקנה את זה (ק.ש.) https://cashdoclick.com/link/20BEYJ...346.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.54b14c4d6NlliS

@דוכסוסטוס כתב פעם שקנה את זה (ק.ש.) https://cashdoclick.com/link/20BEYJ/1/39191?url=https://he.aliexpress.com/item/32565981346.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.54b14c4d6NlliS
נכון, קניתי את זה.
אין לי מושג למה אבל לא השתמשתי עם זה מעולם, באמת צריך לחפש אותו.

הזמנתי וזה בדרך.
אוכל לשתף כשיגיע..

אשמח לקישור למזרון לעגלת טיולון קלאסית של מקלרן הדגם הקטן.
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה