אשמח לקבל קישור למגן לפלאפון נוקיה 230 ונוקיה c5 באלי אקספרס
למישהו יש?
תודה רבה!

נערך לאחרונה ב:
מניסיון
נקנה לפני שנה
הבטריה לא החזיקה המון, אז הוא החזיר לי כסף, אפילו לא דרך סכסוך אלא שלח לי סכום בפייפאל
שאלה מכיוון אחר - האם יש לך המלצה לגופי תאורה בעלי אקספרס?

תודה רבה!!
אם אפשר, אשמח לקבל קישור באליאקספרס לסוג של הקישור הראשון או השני.
תודה רבה!!
הראשון ק.ש.
השני ק.ש.

למישהו יש אולי קישור לאותיות מאירות. (אותיות באנגלית פועלות ע''י סוללות, משמשות גם כמנורת לילה)
אם אפשר רק ממי שכבר הזמין ובדק. תודה
אותיות מאירות
מנסיון אישי יפה מאוד, גדול ,זול, ומומלץ עשוי פלסטיק.
קישור לא שיווקי מיש רוצה יכול לעלות אותו שוב פעם כשיווקי.

יש קישור לבטריה טובה למכשיר c5 ?
תודה רבה!
אילו בטריות בנפח המקורי
תבדקי איזה דגם בדיוק את צריכה
אחד מהם אמור להתאים
אם את מחפשת משהו יותר טוב תני לי קודם את הדגם המדויק
ק"ש

אשמח לקישור לכיסוי שקוף למקלדת של מחשב נייד
מניסיון עדיף.
תודה רבה!

אילו בטריות בנפח המקורי
תבדקי איזה דגם בדיוק את צריכה
אחד מהם אמור להתאים
אם את מחפשת משהו יותר טוב תני לי קודם את הדגם המדויק
ק"ש
הזמנתי את זה
מה יכול להיות הכי טוב?

אני הזמנתי איזה בטריה לc2 שיש עליה כיתוב בשחור אם תכלת, משהו איכותי
אני לא מוצאת מאיפה הזמנתי אותה ואם היא בכלל טובה למכשיר c5?
אתם מכירים את הבטריה הזאתי?

אשמח לקישור לאוזנית Bluetooth לפלאפון מניסיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה