למישהו יש קישור לבקבוקונים עם שפריצר למילוי?
ובמילים אחרות בקבוקונים עם תרסיס למילוי, ושיהיו מפלסטיק.
תודה רבה

למישהו יש קישור לבקבוקונים עם שפריצר למילוי?
ובמילים אחרות בקבוקונים עם תרסיס למילוי, ושיהיו מפלסטיק.
תודה רבה
ק"ש

למי יש המלצה מנסיון על רחפן איכותי מקצועי עם מצלמה. עם מסך, שאפשר להפעיל אותו ולצפות בהסרטות (למי שאין לו סמארטפון) עם מחיר שווה של 11.11

שאלה מכיוון אחר - האם יש לך המלצה לגופי תאורה בעלי אקספרס?
דוקא כן
קש
קיבלתי לא מזמן הגיע מאווווד מהר
Économisons ensemble avec les coupons pour nouveaux utilisateurs.
Vos ₪ 3.37 en coupons sont ici !

קישור לפלאפון תומך כשר באלי אקספרס יש למשהו?
עם מצלמה ונגן?
תודה מראש : )

דוקא כן
קש
קיבלתי לא מזמן הגיע מאווווד מהר
Économisons ensemble avec les coupons pour nouveaux utilisateurs.
Vos ₪ 3.37 en coupons sont ici !
איזה גודל הזמנת?
ולאיזה גודל חדר זה?
תודה

מחפש בדחיפות מסך לפלאפון שיאומי QIN S1 החדש ..(עדיף מאלי אקספרס.)
תודה רבה

למישהו יש אולי קישור לאותיות מאירות. (אותיות באנגלית פועלות ע''י סוללות, משמשות גם כמנורת לילה)
אם אפשר רק ממי שכבר הזמין ובדק. תודה
אני הזמנתי את זה
הגיע מעולה

היי
אני מחפשת שעון נגן עם מצלמה, בקיצור שיהיה לו הכל אבל שיהיה אפשר להשתמש בלי סמארטפון אשמח אם מישו יוכל להציע לי משו טוב (באלי אקספרס)

יש למישהו המלצה וקישור על מכשיר בייבי סיסר עם מצלמה באלי אקספרס

שימו לב!
המנורות האלו מעליאקספרס עשויות מפלסטיק - יותר סוג של צעצוע
המנורות שמוכרים כאן בקישור הזה, עשויות עץ איכותי בצביעה בתנור - אקססוריז וריהוט משלים
https://otiyot-meirot.co.il/

שימו לב!
המנורות האלו מעליאקספרס עשויות מפלסטיק - יותר סוג של צעצוע
המנורות שמוכרים כאן בקישור הזה, עשויות עץ איכותי בצביעה בתנור - אקססוריז וריהוט משלים
זה ממש לא צעצוע, יפהפה, אמנם המנורה מפלסטיק, אבל זה נפל כמה פעמים ולא נשבר
וכשדולק נראה מהמם!! לא רואה הבדל גדול במראה בין זה לבין העץ

זה ממש לא צעצוע, יפהפה, אמנם המנורה מפלסטיק, אבל זה נפל כמה פעמים ולא נשבר
וכשדולק נראה מהמם!! לא רואה הבדל גדול במראה בין זה לבין העץ
מסכימה איתך!! גם לי את הפלסטיק ונראה מושלםםם

מישהו הזמין או מכיר מנסיון (קישורים יש לי מלא) איתורן לחפצים?

אשמח להמלצה על מישהו שבין בתאורה בעלי אקספרס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה