אשמח לקישור לנעלי בית אלגנטיות עד 8$
האלגנטיות היפות כמו בארץ מתחיל ב12$
זה היחיד בינתיים בסגנון שמתחיל להראות אלגנטי בטווח המחיר
ק"ש

היי
אני מחפשת חצאית קורדרוי חומה-קאמל
יש?!

מחפשת קישור לספה פינתית שהמסעד/ משענת בצד ימין, משום מה בכל הקישורים שמצאתי ראיתי בתמונה שהההגבהה של המסעד בצד השמאלי.

מחפשת קישור לטפט עבור ציפוי לדלת כניסה (פלדלת)- מנסיון בלבד!

תודה.

מחפשת קישור לטפט עבור ציפוי לדלת כניסה (פלדלת)- מנסיון בלבד!

תודה.
ק.ש.
מניסיון, זה החנות הטפטים הכי טובה באלי אקספרס
כבר הזמנתי לכמה דברים שונים
ותמיד אפשר להתייעץ עם המוכר והוא מאוד עוזר

מישהי כאן כתבה על סכום זהב מאליאקספרס?
אני לא כתבתי אבל במקרה הזמנתי לפני כמה ימים וכמובן עוד לא הגיע
אם מעניין אותך קישור לא מנסיון אז בכיף
אני יודעת שזו חנות מומלצת לסכום

מי יכול לעזור לי למצוא קישור (ועדיף מנסיון, אשמח שיציינו זאת)
לפאנל של פלאפון נוקיה 3310 3G

צריכה קישור למגן לפאלפון 5 mtk

מי יכול לעזור לי למצוא קישור (ועדיף מנסיון, אשמח שיציינו זאת)
לפאנל של פלאפון נוקיה 3310 3G

ק.ש.
לא מנסיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה