לא יודעת מה התיק של סילבר קניתי את זה מרוצה מאוד מקבלת המון מחמאות
משתמשת לעגלת בוגבו B5

וואו!!
מהמם!!
יש מצב למצוא גם לבנות בגילאי 8-9 משו צנוע?
אולי זה?
ק"ש
יש גם חולצה +חצאית
אבל החצאית קצרה
פה יש גם חצאית ארוכה

אחרי שאני מחפשת נואשות דרך פרוג והדף בעלי אקספרס לא נמצא, אשמח דחוףףף לפגוש תואם עגלת יויו. (מעור) תודה לעונים!!!

אחרי שאני מחפשת נואשות דרך פרוג והדף בעלי אקספרס לא נמצא, אשמח דחוףףף לפגוש תואם עגלת יויו. (מעור) תודה לעונים!!!
ק.ש.

מחפשת שמיכת תינוק לעגלה בסגנון סרוג וכדו' בצבע טורקיז כהה שישתלב עם יויו טורקיז

מחפשת תבנית לעוגה של סמאשקייק בעלי,
כזאת-
1605511779872.png

מחפשת תבנית לעוגה של סמאשקייק בעלי,
כזאת-
צפה בקובץ המצורף 764734
לא בטוחה שכ"כ שווה לקנות את זה באליאקספרס
אני קניתי בבניברק בחנות צ'וקי ב50₪ אם אנלא טועה.

לא בטוחה שכ"כ שווה לקנות את זה באליאקספרס
אני קניתי בבניברק בחנות צ'וקי ב50₪ אם אנלא טועה.
גם אני קניתי ב50 שח בירושלים...
משכירה את זה אגב...

מחפשת שמיכת תינוק לעגלה בסגנון סרוג וכדו' בצבע טורקיז כהה שישתלב עם יויו טורקיז
ק"ש
זה כנראה הכי מדויק
יש פה עוד סגנונות
https://s.click.aliexpress.com/e/_Aqq1Ye -זה עם השם של הילד רקום

אשמח לקישור לסט של מזלגות וסכינים קטנים , למנה אחרונה .
תודה רבה!

מחפשת מידע על נברשות לסלון מאלי אקספרס מנסיון.
וגם מי שקנה שם סוג של מדף לנעלים לכניסה.
תודה רבה!

היי אני מחפש נוקיה C5 חדש אורגנל עם הקופסא במחיר שפוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה