הייתה כאן פעם המלצה על אוזניית בלוטוס עם חוט נשלף.
לא מצליח לאתר אותה דרך מנועי החיפוש אני מכיר.

חשוב לי דווקא משהו עם ניסיון, בלי ניסיון מצאתי הרבה.

הייתה כאן פעם המלצה על אוזניית בלוטוס עם חוט נשלף.
לא מצליח לאתר אותה דרך מנועי החיפוש אני מכיר.

חשוב לי דווקא משהו עם ניסיון, בלי ניסיון מצאתי הרבה.
מנסיון מעולה

אני מחפשת מגפים בסגנון סריג, כלומר עור עד הקרסול ולמעלה סריג,
תודההההההההההה

מצאתי!
הזמנתי את זה בצבע תכלת. מהמם!!
הקישורים לא שיווקיים!
תודה, עזרת לי מאוד!

לגבי השמלה הזו -
היא ארוכה ומאחורה זה כמו שובל, או שהיא קצרה?

ומידות - זה כמו מידות רגילות או שונה?

תודה, עזרת לי מאוד!

לגבי השמלה הזו -
היא ארוכה ומאחורה זה כמו שובל, או שהיא קצרה?

ומידות - זה כמו מידות רגילות או שונה?
קצרה מקדימה וארוכה מאחורה אבל לא ארוך עד הרצפה אלא פחות
מידות עשינו לפי הסרגל מידות ויצא סבבה לגמרי

אשמח לקישורים למצעי לילדים בגוונים אפור לבן וצהוב, למיטות יחיד + תינוק
ותאורות אמבטיה בצבע זהב, ונוסף בשחור
תודה רבה!

שניהם עם ציון מעולה, הראשונה קצת יותר.
אבל במבט מהיר, הייתי הולך על של דקו (השניה)
חברה יותר מוכרת,
משלוח חינם, מישראל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה