איפה בעלי אפשר למצוא מראה עם תאורת לד מסביב כמו בתמונה?

לכידה.PNG

האם כדאי לקנות פגוש לבוגבו בי 3 ?
זה מוצלח ?
ואם כן אשמח לקישור מוצלח בלבד

ברוררר
אני הזמנתי
עוד מעט יגיע
אעדכן אם זה טוב
אם את רוצה שאני אחפש לך אני צריכה שם דגם או צילום ברור של המדבקות מתחת המחשב
זה קצת מסובך למצוא את הדברים המדויקים אבל לגמרי אפשרי אם יודעים איך
אה, גם קניתי מטען למחשב ב25 ש"ח
בארץ עולה כ200
מחכה לעדכונך וכמובן אם תהיי מרוצה אשמח לעזרה.

נערך לאחרונה ב:
איפה בעלי אפשר למצוא מראה עם תאורת לד מסביב כמו בתמונה?

צפה בקובץ המצורף 774386
יש את המנורות האלה:
ניתן לבחור גודל אורך מסוים, למשל: מטר, 2 מטר וכו'.. יש עד 28 מטר.
את מה שמזמינים אפשר לשים סביב המראה וכך זה יוצר מראה כמו בתמונה (מראה+לד יוצא ממש יקר.. עדיף לקנות מראה מהארץ ואת הלד להוסיף בנפרד. זה אפילו יצא יותר מוצלח)

* הלד הנ"ל שימושי מאוד לעוד מגוון דברים.
הוא עמיד במים ולכן ניתן להשתמש בו גם לחצר, לסביב הבית, לאדניות וכד'.
(אפשר לראות דוגמאות בתמונות)

זה הלד - יש אותו בצבעים: אדום, צהוב, כחול ולבן.
1606829988576.png

ואלו הרעיונות שניתן לגוון איתו:
1606830115103.png 1606830198919.png

ק.ש

פנס לאופניים שקניתי לבן שלי,איכות מעולה,פנס חזק מאוד,בטריה עם אורך חיים ארוך,צופר חזק עם מד מהירות (אני עוד לא התקנתי לעצמי את האפשרות הזאת) (שיווקי)

מחפשת מגפי גרב יפות לא עקב גבוה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה