אשמח לדעת מהו

פה מישהו הזמין באלי אקספרס

פה מישהו כתב על אתר זני אופטיקל
ובחיפוש קצר בגוגל:

כמו תמיד, אל תתרשמו לפי מה שכתוב בלינק. זה באג. תנסו פשוט להיכנס

הקישור הזה. זה נראה בולל אותו דבר וממש ממש זול
לא סיכון להזמין ללא חוות דעת בכלל? אם הוא שיווקי זה אומר שאפשר לסמוך עליו? (חוץ מהרווח שמישהו גוזר, לא אכפת לי כל עוד זה לא על חשבוני..)
@היוש! איך המכונת תפירה? עובדת ברצף או שהמנוע מתעייף אחרי עשר דקות? יעילה בשביל תפירת מכפלות, תחפושות וכו'? ועוד שאלה- ראיתי שם מקום לבטריות, היא גם נטענת? תודה!!!

לא סיכון להזמין ללא חוות דעת בכלל? אם הוא שיווקי זה אומר שאפשר לסמוך עליו? (חוץ מהרווח שמישהו גוזר, לא אכפת לי כל עוד זה לא על חשבוני..)
@היוש! איך המכונת תפירה? עובדת ברצף או שהמנוע מתעייף אחרי עשר דקות? יעילה בשביל תפירת מכפלות, תחפושות וכו'? ועוד שאלה- ראיתי שם מקום לבטריות, היא גם נטענת? תודה!!!
מנסיון של מלא מוצרים כשמוצר נראה בוללל אותו דבר הוא באמת כזה... לפעמים זה אפילו מאותו מוכר במחיר שונה... יצא לי להזמין לא מעט מוצרים ללא ביקורות כשראיתי מוצרים זהים עם ביקורת חיובית ותמיד הייתי מרוצה
לגבי השיווקי- זה מוצר רגיל אבל יש לי אליו קישור שאם את נכנסת דרכו אני מקבלת כמה סנטים... זה לא מוצר שונה או משהו כזה
לגבי המכונה לא יצא לי לעבוד איתה מלא אבל יש אותה לאחותי ומשתמשת לתיקונים ומאוד מאוד מרוצה (קנתה אגב בארץ ממישהי שקונה בעלי אקספרס ומוכרת ב180 שח עם חוברת הוראות מתורגמת לעברית)
לתפארת תחפושות יש מצב שזה קטן מדי. לא בטוחה...
ואפשר לעבוד גם עם בטריות וגם בשקע

ממישהי שקונה בעלי אקספרס ומוכרת ב180 שח עם חוברת הוראות מתורגמת לעברית)
לתפארת תחפושות יש מצב שזה קטן מדי. לא בטוחה...
תודה, @היוש! !!
אני רוצה בעיקר לתיקונים. מה זאת אומרת קטן? המנוע נכבה? מתחמם מדי?

נערך לאחרונה ב:
אולי יש למישהו קישור למגן לפלאפון C2 ?
תודה רבה!!

אולי יש למישהו קישור למגן לפלאפון C2 ?
תודה רבה!!
ק''ש
לא מניסיון אבל כתוב שמתאים

תודה רבה! זה נראה גב הטלפון בעצמו.
התכוונתי למגן סיליקון שעוטף את הפלאפון להגנה, זה נראה לכם מתאים?

1607984794652.png

זה לא נראה כמו מגן?

מהצד זה נראה הכיסוי של הפלאפון עצמו, לא המגן-
1607985098902.png

לא?
ובכל מקרה, תודה רבה!

תודה, @היוש! !!
אני רוצה בעיקר לתיקונים. מה זאת אומרת קטן? המנוע נכבה? מתחמם מדי?
קטן פיזית... בגודל קצת יותר גדול ממגהץ אדים (לא קיטור)
לגבי המנוע לא שמתי לב או שמעתי מאחורי על בעיות כאלה

מחפשת סט פותחנים יוקרתי מאד ואיכותי כמובן- לפורים
עד 50 דולר, מנסיון עדיף, נא לציין אם זה מנסיון, תודה.

מחפשת המלצה למצלמה דיגיטלית ביתית מעלי אקספרס.
תודה לעונים.

מחפשת המלצה לתיק גב בינוני לילדה
וכן, מודד קרינה אמין

מחפשת המלצה לתיק גב בינוני לילדה
וכן, מודד קרינה אמין
ק''ש
תיק גב

ביקורות חיוביות
לא מנסיון

היי,
אשמח למדקות לחדרי ילדים בצבעים:
ירוק ושמנת
אפור/בז
וורוד ולבן
תודה רבה!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה