אפשר קישור לאוזניות שיש להם יציאה אחת לשמע ויציאה אחת למיקרופון?
(למחשב קצת ישן)

האם זה רק שואב או גם שוטף? (למבינים באלי אקספרס)
מדובר על זה!! אני מדגישה שאני לא יודעת אם זה קישור שיווקי

תחפושת כפריה או חדרנית לגיל 8,
אפשר בבקשה קישורים מומלצים ולא מדי יקרים?
בשמחה אקנה משיווקי משהו טוב

האם זה רק שואב או גם שוטף? (למבינים באלי אקספרס)
מדובר על זה!! אני מדגישה שאני לא יודעת אם זה קישור שיווקי
אשמח לשמוע האם קיבלתם עליו המלצות?
זה גרוש של מחיר ומענין אם שואב בצורה טובה או לא
מכירה דברים ב-600 שח באלי.. לא בפחות ממאה שח

מחפשת שמלה לתחפושת בובת חרסינה לגילאי 1,4,6

כשאני מזמין 50 יחידות של דיסק אן קי (בעלות של 120 דולר)
מה אני אמור לעשות כדי שזה לא יעלה לי מכס?
תודה רבה.
(כשעונים לי נא לצטט את ההודעה שלי כדי שאקבל התראה - תודה)

US $2.95 10% OFF|Black Gel TPU Slim Soft Anti Skiding Case Back Cover for Nokia C2 01 C2 C201 2700 2730 Mobile Phone Rubber silicone Bag|case case|case for nokiacase for nokia c2 - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
www.aliexpress.com
www.aliexpress.com
קניתי, מגן טוב

תודה תודה
קניתי, מגן טוב
קניתי אותו, והוא לא יושב טוב על הפלאפון, מציק מאד
לא ממליצה :(

כשאני מזמין 50 יחידות של דיסק אן קי (בעלות של 120 דולר)
מה אני אמור לעשות כדי שזה לא יעלה לי מכס?
תודה רבה.
(כשעונים לי נא לצטט את ההודעה שלי כדי שאקבל התראה - תודה)
לבקש מהמוכר שיכתוב על המוצר מחיר פחות מ70$ וינפיק קבלה באותו הערך
אבל לא מחיר מצחיק כמו 10$ שזה בטוח יעצר במכס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה