הטרמפיסט שלי עוד לא הגיע, וזה באמת מוזר, כבר יותר מחודש, זה מתקדם במסלול אבל ממש לאט.
לפי מה שראיתי שם אפשר למדוד את הגודל של החלק שאליו הטרמפיסט אמור להתחבר ואז אפשר לדעת שזה בטוח מתאים.
יש שם גם מידות של כל חלק שלו.

ק"ש
נראה לי שיש בזה גם יציאה למחשב נייד, תבדקו בתמונה אם זה מתאים
לפי התמונה נראה שכן, רק שלא מבין איך 12V יכול לתת מתח למוצר שצורך 220V-240V

מישהי הזמינה תמונת יהלומים בעיצוב אישי וממליצה?
הזמנתי כבר 3 יחידות
מגיע ממש מהר ויפה מאוד!
הזמנתי יהלומים מרובעים
ק.ש.

אשמח לקישור למדבקות עמידות במים (שאפשר להדביק על כלי מטבח ולא ישתפשפו או ירדו בשטיפת הכלים)
עמיד גם במים חמים מנסיון
ק.ש.

לפי התמונה נראה שכן, רק שלא מבין איך 12V יכול לתת מתח למוצר שצורך 220V-240V
לפי מה שאני יודע, המחשב לא צורך 240V, יש בין המחשב לתקע קוביה שנקראת "שנאי" שתפקידה לקחת את המתח בשקע ולהנמיך אותו עד שיתאים למחשב, (כתוב על השנאי לאיזה מתח הוא מנמיך, משהו בסביבות ה20V)
ואם יש פה מישהו שמבין קצת יותר ממני באלקטרוניקה וחשמל, אשמח אם יוסיף את דעתו בנושא

מחפשת שעון דיגיטאלי חמוד לילדה [הכי פשוט ללא פונקציות]

מחפש מדבקות ג'לי ומדבקות מים לבת שלי, יותר זול מהארץ.

מחפשת מוט מתח לדלת בזול
תודה רבה
לספורט :)

למישהו יש קישור לשמלת כלה לילדה בת 3?
תודה

אני הזמנתי את אלו - אומנם לא לגיל 11 אבל יש מידות קטנות יותר ק"ש
* הזמנתי 2 טבעות מהמבחר שם
* טבעת מהממת - בארץ קניתי אותה בפי 2 מחיר,(יש מצב שקניתי אותה טבעת רק ממוכר אחר)

יש מצב להסבר איך מודדים מידה נכונה?

האמת שאני ידעתי להזמין לפי המידה שלקחתי פה בארץ לפי זה הזמנתי..

יש מישהו שכן יודעת להסביר לי איך אני יודעת איזה מידה טבעת לבחור?
אשמח מאוד, תודה מראש!!!

יש מישהו שכן יודעת להסביר לי איך אני יודעת איזה מידה טבעת לבחור?
אשמח מאוד, תודה מראש!!!
העתקתי לך מאיזה אתר
מקווה שיעזור לך
1610032299987.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה