מחפשת קישור לדיסק אונקי בצורת גיטרה מאלי אקספרס שיגיע תוך מקסימום חודש
מצאתי קישור שאומר שיגיע רק ברביעי
ק.ש.
והרבה פעמים אפשר לשדרג את המשלוח למהיר יותר "AliExpress Standard Shipping"
לרוב עד חודש זה מגיע

ק.ש.
והרבה פעמים אפשר לשדרג את המשלוח למהיר יותר "AliExpress Standard Shipping"
לרוב עד חודש זה מגיע
תודה רבה
אבל כתוב שלא ניתן לשלוח את זה לישראל

תיק קיפלינג גדול מדהים
יש למישהו קישור????????????????????????????????
דחוף

מחפשת קישור/ ק"ש ל:
* חצאית סריג (כריזמה) לנשים צנועה אחרי הברך.
* מדפים שרות /ארון עליון לאמבטיה

ב.אשמח לדעת איך עובד ק.ש? דרך CASH BACK?
יש ק.ש. דרך קאשדו ויש ק.ש. דרך האתר עצמו, כאן מדובר בקישור שיווקי של זיפי.
להירשם לקאשדו אפשר כאן (קישור לא שיווקי, ההנהלה לא מרשה להעלות ק.ש. של קאשבק)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ואת זה גם אפשר למצוא ללא דמי משלוח?
יש את במשלוח של 0.92, ש"ח אבל הקישור הקודם ששלחתי היה לא טוב ונערך ע"י מנהל הפורום, אז תעדכן אותי איך לעלות את הקישור שהוא לא יקרא שיווקי?

יש את במשלוח של 0.92, ש"ח אבל הקישור הקודם ששלחתי היה לא טוב ונערך ע"י מנהל הפורום, אז תעדכן אותי איך לעלות את הקישור שהוא לא יקרא שיווקי?

הקישור אינו שיווקי

אני מחפשת תחפושת ממש דומה לזו , וזו אבל לתינוק בן שנה בערך, מצאתי עד כה רק לילדים
(ואל תציעו לי אותה כי אני לא אוהבת, בעיניי היא נראית פיג'מה)
תודה מראש
לטעמי הוא ממש חמוד (אולי כי הבייבי קצת מזכיר לי את זה הפרטי..)
יש גם כזה
קש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה