10+6=16
16+0=16
עד כמה שאני יודעת חשבון....
תסתכל שוב, המוצר עולה 11 ₪ ומשלוח 20 ₪, והמוצר השני עולה 16 ₪ ומשלוח חינם! וככה זה בדרך כלל! אני קניתי מאות קניות ותמיד זה ככה בכל מוצר, יש מוצרים בודדים שזה באמת נכון, אבל במה שעלי אקספרס מציעים בדרך כלל זה כולל משלוח.

תסתכל שוב, המוצר עולה 11 ₪ ומשלוח 20 ₪, והמוצר השני עולה 16 ₪ ומשלוח חינם! וככה זה בדרך כלל! אני קניתי מאות קניות ותמיד זה ככה בכל מוצר, יש מוצרים בודדים שזה באמת נכון, אבל במה שעלי אקספרס מציעים בדרך כלל זה כולל משלוח.
עולה 6 שח משלוח רגילאם את מוסיפה כסף למשלוח מהיר אז עולה 20 שח אבל גם ההוא עם המשלוח חינם זה משלוח רגיל
Screenshot_2021-01-22-11-18-37-519_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
מצ''ב צילום מסך

תיק קיפלינג גדול מדהים
יש למישהו קישור????????????????????????????????
דחוף
רלוונטי? תיק מדהים!! גדול
שימי לב שיש כמה גדלים וכמה צבעים מהממים לבחירה (לא מנסיון)
ק.ש

עולה 6 שח משלוח רגילאם את מוסיפה כסף למשלוח מהיר אז עולה 20 שח אבל גם ההוא עם המשלוח חינם זה משלוח רגיל
צפה בקובץ המצורף 815570מצ''ב צילום מסך
מניסיון מגיע אחרי חודש וחצי לפחות.
משלוח עלי אקספרס סטנדרט מגיע ברך כלל בין 10 יום לשבועיים.

אפשר קישור לכונן דיסקים למחשב נייד?
משהו טוב!
לזה יש דירוג גבוה מכמה מאות הזמנות
מקווה שזה מה שהתכוונתם בכלל... או שהתכוונתם לכונן פנימי?
ק.ש.

תקראי שוב...
כתבתי שגם הוא עם המשלוח חינם זה משלוח רגיל ולא מהיר...
אני עדיין חושב שבדרך כלל זה לא ככה והמחיר עולה בקצת והמשלוח חינם, בכל אופן אנשים מחפשים משלוח שיגיע מהר וזול, ולשלם עוד 5 ₪ על משלוח מהיר עדיף מלחכות על משלוח של חודש וחצי ולפעמים גם לא לקבל, בכל אופן מומלץ תמיד לבחור במשלוח סטנדרט עלי אקספרס - משלוח עם אחריות ובמהירות! המשך שבוע טוב.

אני מחפשת ארון תרופות + מראה עגולה.
מישהו העלה בפורום קישור לעלי באבא. ואני רוצה קישור מאליאקספרס. לא חייב בדיוק כזה אלא משהו בסגנון.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצא

או מישו אחר יכול לעזור לי עם קישור למתקן לנייר טואלט ללא צורך לקדוח בקיר?
תודה
ק.ש לא מנסיון עפ"י בקשה

נידון כבר בהרחבה..

מישהו יכול להמליץ על כרבולית טובה ואיכותית?
עדיף מאלי אפשר גם ממקום אחר...

היי! מישהי אולי הזמינה את המגפונים האלה? ASOS
כתוב עליהם WIDE FIT והייתי רוצה לדעת האם זה באמת רחב משמעותי.
וכן איזה מידה היא הזמינה, ביחס למידה בארץ.
אני יודעת שהסיכוי שיש כאן מישו כזה קלוש, אבל מנסה---;)
image.png

קבצים מצורפים

• image.png
    image.png
    KB 32.3 · צפיות: 28
מחפשת המלצות, על המוצרים הנל, אבל או מנסיון או כאלה בעלי הרבה רכישות ודירוג כבוה.
תודה
1. כל מיני בלונים מעניינים. (לתחפושת מוכרת בלונים)
2. מגשים שקופים ריבוע, שמתאימים לחרוזי אמה, גיהוץ, הרגילים.
3.קישוט של כלה, שאפשר לשים במשלוחי מנלת למתחפשת לכלה התורנית..
4.רובה ציידים לתחפושת.
5. תבנית חקרח או על משהו חמוד אחר שקשור לשלג למשלוחי מנות של מתחפשת לאסקמוסית
תודה למסייעים..‍‍

1. כל מיני בלונים מעניינים. (לתחפושת מוכרת בלונים)
- מעמד מהממם!! לבלונים +7 בלונים, 7,217 הזמנות מלא תגובות חיוביות. החנות -מותג מוביל
יש שם מלא סוגים של מעמדים ובלונים.
רעיון שעלה לי: את יכולה להוסיף גלגלים קטנים בתחתית וככה היא לא תצטרך כל הזמן להחזיק ..
ק.ש לא מנסיון. עפ"י בקשה

נערך לאחרונה ב:
אני מחפשת חותכן ירקות כמו סלייסר אבל אני צריכה בעיקר חותכן שיוצר צורה של רשת מירקות
מי מכיר? מי יודע?

אני מחפשת חותכן ירקות כמו סלייסר אבל אני צריכה בעיקר חותכן שיוצר צורה של רשת מירקות
מי מכיר? מי יודע?
אולי יש יותר זול, אבל זה מה שחפשת בגדול?

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה