- מעמד מהממם!! לבלונים +7 בלונים, 7,217 הזמנות מלא תגובות חיוביות. החנות -מותג מוביל
יש שם מלא סוגים של מעמדים ובלונים.
רעיון שעלה לי: את יכולה להוסיף גלגלים קטנים בתחתית וככה היא לא תצטרך כל הזמן להחזיק ..
ק.ש לא מנסיון. עפ"י בקשה
אני יותר מחפשת בלונים עצמם- אבל אבדוק גם את זה

מחפשת מפה יומחולית שלא תופסת לכלוך במחיר ששוה להזמין מאליאקספרס:rolleyes::rolleyes:

נערך לאחרונה ב:
מחפשת את החלק של מטחנת בשר שמתחבר למיקסר קנווד.
יש מצב למצוא כזה בעלי אסקפרס??

הדפסה על מגנטים באלי אקספרס ,יש ??

אשמח לקבל המלצה מנסיונכם לנגן (mp3) משהו פשוט אבל שיעבוד יותר משבוע, למטרת מזכרת מארוע...
עדיף בהזמנה באינטרנט. יותר זול ויותר זמין.
עליאקספרס/איביי/אמזון וכד'.

תודה!

אשמח לקבל המלצה מנסיונכם לנגן (mp3) משהו פשוט אבל שיעבוד יותר משבוע, למטרת מזכרת מארוע...
עדיף בהזמנה באינטרנט. יותר זול ויותר זמין.
עליאקספרס/איביי/אמזון וכד'.

תודה!
יש לי נגן שהזמנתי מעלי, עובד מעולה כבר שנה+ אבל לא הצלחתי להוריד את הרדיו
[ניסיתי לבד, לא עם מישהו מקצועי]
ק"ש מנסיון

נערך לאחרונה ב:
אני מחפשת חותכן ירקות כמו סלייסר אבל אני צריכה בעיקר חותכן שיוצר צורה של רשת מירקות
מי מכיר? מי יודע?
יש הרבה.
הנה דוגמאhttps://www.pichefkes.co.il/מנדולינה-קישוטי-ירקות.html
זו מנדולינה פשוטה.
צורת הרשת נוצרת מחיתוך פעם לאורך פעם לרוחב נראה לי שיש שם סרטון הדגמה.
בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:
zv
אולי יש יותר זול, אבל זה מה שחפשת בגדול?
זה יוצר רשתות ? יש שם כמה שבדקתי אבל בלי זה סלייסר גיל קוביות וציפסים יש לי..,
או בארץ איפה להשיג?

אני יותר מחפשת בלונים עצמם- אבל אבדוק גם את זה
את אלו הזמנתי לתחפושת מעצבת בלונים:
יש כאן כמה סוגים של בלונים
ממליצה לך להזמין הרבה, הילדה מסתובבת עם התחפושת והילדים מסביב - יוצאים להם העיניים לקבל בלון! [גם הגדולים יותר ממש התחננו לבלון;)] במיוחד שזה בלון מאורך/זיגזג - שזה בכלל מלהיב אותם מאוד.

את אלו הזמנתי לתחפושת מעצבת בלונים:
יש כאן כמה סוגים של בלונים
ממליצה לך להזמין הרבה, הילדה מסתובבת עם התחפושת והילדים מסביב - יוצאים להם העיניים לקבל בלון! [גם הגדולים יותר ממש התחננו לבלון;)] במיוחד שזה בלון מאורך/זיגזג - שזה בכלל מלהיב אותם מאוד.
עכשיו עוד אפשר? יש לך תמונה של התחפושת

עכשיו עוד אפשר? יש לך תמונה של התחפושת
קשה להגיד אם עוד אפשר.
בעיקרון עם המשלוח המהיר של עלי - זה מגיע תוך כשבועיים, השאלה אם כדאי לך לקחת את הסיכון
אני הייתי מזמינה, ומקסימום ברגע האחרון אם לא מגיע- קונה בחנות ליד הבית מה שיש

קבצים מצורפים

• מעצבת בלונים.jpg
    מעצבת בלונים.jpg
    KB 271.5 · צפיות: 69
אשמח מאד לקבל עזרה בנושא הדפסת תמונות אישיות על בלונים איפה אפשר לעשות בארץ או מהאתרים?

האם יש למישהו קישור באלי לניילון לתספורת?

zv

זה יוצר רשתות ? יש שם כמה שבדקתי אבל בלי זה סלייסר גיל קוביות וציפסים יש לי..,
או בארץ איפה להשיג?
זה לא זה
צרפתי לך קישור שתראי מה זה(יש לי כזה בבית)
יש הרבה.
הנה דוגמאhttps://www.pichefkes.co.il/מנדולינה-קישוטי-ירקות.html
זו מנדולינה פשוטה.
צורת הרשת נוצרת מחיתוך פעם לאורך פעם לרוחב נראה לי שיש שם סרטון הדגמה.
בהצלחה!

קשה להגיד אם עוד אפשר.
בעיקרון עם המשלוח המהיר של עלי - זה מגיע תוך כשבועיים, השאלה אם כדאי לך לקחת את הסיכון
אני הייתי מזמינה, ומקסימום ברגע האחרון אם לא מגיע- קונה בחנות ליד הבית מה שיש
איפה הדפסת את החולצה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה