תחפשי כמה עמודים אחורה. זכור לי שהיתה המלצה.למישהו יש קישור למכונת תספורת טובה?
מה יותר מומלץ זהב או שחור וכן מה זה אומר סט מלא?
בד"כ ככל שמספר הוואט יותר גבוה החוזק ג"כ חזק יותרמחפש מנורת קיר באלי אקספרס.
זה מיועד לשלחן עבודה, כך שצריך תאורה חזקה.
אך בחיפוש שם, אין פרמטר של חוזק התאורה.
קחי עיצה- קני שקיות חד פעמיות. לא יקר וחוסך ניקיון מאוד מעצבן ומסורבלמחפשת שקית לזילוף עוגות, עם צנטרים
משהו כמו זה:
![]()
2.71US $ 28% OFF|14 יח'\סט סיליקון מאפה תיק טיפים מטבח DIY ציפוי צנרת קרם לשימוש חוזר 1 מאפה שקיות + 24 זרבובית סט עוגה לקשט כלים|Decorating Tip Sets| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
שבוע שעבר חיפשתי ומצאתי כמה אופציות,
ופתאום עכשיו כשבאתי להזמין נטפרי חוסם לי ולא נותן לפתוח ולהזמין שום דבר
מישהו יכול לעזור ולהביא קישור דומה (עדיף עם אופציה לשקית גדולה ולא רק לקטנה)?
תודה!!
אבל אני צריכה את המתאם לצנטרים, לא? חשבתי לקנות את הקישור ההוא, ואז להוסיף חבילה של שקיות חד פעמיותקחי עיצה- קני שקיות חד פעמיות. לא יקר וחוסך ניקיון מאוד מעצבן ומסורבל
חלק מהסטים של הצנטרים מגיעים עם מתאם. אני לרוב לא משתמשת במתאם, מכניסה את הצנטר לתוך השקית הח"פ. בכל מקרה הסט הזה לא יקר, את יכולה כמו שכתבת לקנות אותו ולהוסיף שקיות ח"פ.אבל אני צריכה את המתאם לצנטרים, לא? חשבתי לקנות את הקישור ההוא, ואז להוסיף חבילה של שקיות חד פעמיות
אפשר רק איתן לגמרי?
והצנטר לא קופץ אחורה לתוך השקית? מניסיון עם שקיות רגילות - לא הצלחתי. אולי שקיית ייעודית זה שונה?חלק מהסטים של הצנטרים מגיעים עם מתאם. אני לרוב לא משתמשת במתאם, מכניסה את הצנטר לתוך השקית הח"פ.
זה הבעיה, אני לא מצליחה כי הקישור חסום.בכל מקרה הסט הזה לא יקר, את יכולה כמו שכתבת לקנות אותו ולהוסיף שקיות ח"פ.
רק מעדכנת, נטפרי סידרו את הבעיה ואפשר כבר להזמין, למי שגם רצה ונתקל באותה בעיהזה הבעיה, אני לא מצליחה כי הקישור חסום.
משהו?אשמח לקבל קישור לעגילי כסף לילדות מנסיון במחיר זול שיהיה שווה לחכות להזמנה....
כל בעלי הק. ש. מוזמנים להציע את קישוריהם. תודה מראש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים