רוצה דווקא עגילי כסף? כסף טהור או דמוי? חלק או משובץ?
אני רוצה שיהיה משהו טוב ולא צעצוע שישחיר ויהרס אחרי יום.
אם יש רק ציפוי והוא טוב אין לי בעיה...
לא משנה לי חלק או משובץ אפשרי הכל תליון או צמוד...
העיקר שמתאית למתנה לילדות בנות 6 ו 7.
תודה!! ואם כבר יש לך איך להשיג מידע על זה אז גם משהו חמוד לנערות גילאים 18, 16 ו14 גם כן איכותי, מכסף או ציפוי זהב או כסף.

מחפשת נגן MP3 או MP4 מגע
4-5 אינץ'
עם בלוטוס

אשמח לקבל קישורים
תודה

מחפשת חצובה טובה למצלמה מקצועית אבל זולה, מניסיון.
וגם מקרן באיכות טובה.

אשמח לקבל קישורים לנעלי ילדים- בנים (מידות 22-27) איכותיות מאליאקספרס
תודה

אשמח להוראות שימוש במכונת תפירה מיני מאלי אקספרס: איך מחליפים/ ממלאים חוט וכל הדרכה שיש לכם

תודה רבה!!

אשמח לקבל קישור לשעון מעורר דיגיטלי עם צלצול חזק.

אשמח לקבל קישורים לדברים שהזמנתם לתינוק חדש בעלי אקספרס
בעיקר אביזרים אבל גם בגדים יהיה מעולה
תודה מראש!

אשמח לקבל קישורים לדברים שהזמנתם לתינוק חדש בעלי אקספרס
בעיקר אביזרים אבל גם בגדים יהיה מעולה
תודה מראש!
קישורים מנסיון, שיווקיים.

- מחזיק למוצץ, הזמנו עם השם, וזה יצא ממש ממש מיוחד, הכל מסיליקון (לא רך מידי, בדיוק טוב) הזמנו כבר פעמיים מהמוכר הזה. (הזמנו גם מעוד מוכרים)
קישור למחזיק בזיפי.
קישור למחזיק באליאקספרס,

- מוצץ לטעימת פירות, זה היה ממש כמו ממתק, חתכנו לפנים קוביות של פירות העונה בקיץ והיה מצוין.
קישור לזיפי
קישור לאליאקספרס

- נעליים מתוקות (לא להליכה, ליופי), חמודות יש בהרבה צבעים.
קישור לנעליים בזיפי.
קישור נעליים באליאקספרס

- בגד חמוד (קנינו את החולצה הוורדוה)
קישור לבגד בזיפי
קישור לבגד באליאקספרס

יש עוד דברים, צריך לחפור בהסטוריה...

מחפשת נגן MP3 או MP4 מגע
4-5 אינץ'
עם בלוטוס

אשמח לקבל קישורים
תודה
לא מנסיון.
זה נראה טוב,
ויש לזה פידבקים טובים.
לדעתי קצת יקר.
ק''ש

לא מנסיון.
זה נראה טוב,
ויש לזה פידבקים טובים.
לדעתי קצת יקר.
ק''ש
תודה!
אני מחפשת נגן יותר "חתיך"
ולא צריכה להקליט בו...
בעיקר חשוב לי שיהיה פלייליסטים ובלוטוס

שלושתם מתחברים למחשב, בשביל מחשב מספיק ההוא של ה$1.99. השאר זה עבור אפשרות חיבור גם לסמארטפון ו/או האחרון (היקר מביניהם) שבנוסף הוא אולי יהיה מהיר יותר עבור מחשב.

תודה!
אני מחפשת נגן יותר "חתיך"
ולא צריכה להקליט בו...
בעיקר חשוב לי שיהיה פלייליסטים ובלוטוס
יש אשכול ענק על נגנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה