בסוף העמוד יש חלון של "שירות אונליין"
זה צ'אט עם רובוט
שבסופו אם הוא לא מצליח להבין אתכם הוא שולח אתכם לצ'אט אנושי, במקרה שלי הם נתנו לי החזר אחרי שאמרתי להם שאני לקוח חדש ואני מאוכזב קשות מהשרות שלהם...
תודה!
ניסיתי,
אבל הכל באנגלית, יש דרך לשנות את זה?
לא מצליחה לעשות תרגום..

תודה!
ניסיתי,
אבל הכל באנגלית, יש דרך לשנות את זה?
לא מצליחה לעשות תרגום..
זה תוסף לכרום של גוגל טרנסלייט, מכחילים את הטקסט באנגלית ואז מופיע אייקון של גוגל טרנסלייט, לוחצים עליו והוא מתרגם במקום

שמעתי שיש משטח סיליקון ששמים בתנור למטה וככה אם משהו גולש אפשר להוציא את הסיליקון ולנקות בקלות
מישהו שמע על זה ויודע איפה אפשר למצוא כזה דבר?
תודה מראש לעונים

איפה משיגים כזה דבר באתרי חו"ל??
106920160034-01.jpg

איפה משיגים כזה דבר באתרי חו"ל??
לא יודעת מה המחיר של זה בארץ, זה מה שמצאתי בחיפוש קצר:

אני מחפשת להזמין באליאקספרס קופסאות מיני מתקפלות באזור ה-6 ס"מ שנראות כמו קופסא של מגבעת אמיתית, אשמח לכל מידע, או אפילו מוכר שיכול להדפיס לפי הזמנה אישית.

שימו לב שב28.3 יש יומולדת לעלי אקספרס-תאריך מועד למבצעים (זה יוצא בחג ראשון, כך שצריכים להכין עגלה מעכשיו ובמוצאי החג נשאר רק ללחוץ על אנטר)

מחפש קישור למצלמה עבור ילד בן 11 שאוהב לצלם. משהו נחמד ולא יקר. לא המצלמות ילדים של החמישים שקל...
תודה

מחפש קישור למצלמה עבור ילד בן 11 שאוהב לצלם. משהו נחמד ולא יקר. לא המצלמות ילדים של החמישים שקל...
תודה
וזה נראה פנטסטי ביחס למחיר
ק''ש

מחפשת אוזניות בלוטוס למחשב נייח,
הבנתי שצריך גם דונגל למחשב עצמו.
אשמח להמלצות, תודה

אפשר קישורים למגן ספר לפלאפון C2-01 ולא הטאצ מעליאקספרס וכדו
תודה!

אפשר קישור למגן מסך לפלא' שיאומי (המקשים) במחיר זול??
*לא משנה לי באיזה אתר.

אפשר קישורים למגן ספר לפלאפון C2-01 ולא הטאצ מעליאקספרס וכדו
תודה!
ספר לא מצאתי אבל מגן פשוט, נראה לי זה:
ק''ש

מחפשת לקנות תאורה לסלון.
לא נברשת אלא תאורת לד, משהו יפה.
מכירים? הזמנתם?

מחפשת קישורים מעודכנים לשעוני נשים חיקוי מותג, עד 40 ש"ח.
כמו"כ אשמח לשרשראות/צמידים של חיקויי פנדורה/סברובסקי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה